Le Wand - Flick - Flexibel siliconen opzetstuk voor wandmassagers

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Kleurroze
Materiaalsilicone
Lengte14 cm
Diameter5,9 cm
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
Merk Le Wand
Categorieën Sextoys   Wandvibrators   Nieuwe sextoys   Nieuwe producten   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Sextoys accessoires  
EAN 4890808278222
Artikelnummer V035065

Productomschrijving

Het Flick opzetstuk van Le Wand Flick bootst de vorm van een tong na en het uiteinde vibreert mee met de wandmassager. Het snel op en neer wippende deel simuleert orale stimulatie. De platte vorm van de Flick kan worden gebruikt voor de stimulatie van een breder gebied als je het gebruikt op de clitoris, de eikel, de tepels of een andere erogene zone.

Le Wand silicone opzetstukken zijn ontworpen om nauwsluitend over de kop van je Le Wand vibrerende massager te passen en zorgen voor intense, gerichte stimulatie. De Flick is bedoeld voor originele oplaadbare Le Wands en is gemaakt van lichaamsveilig, zijdezacht aanvoelend silicone en is niet poreus.

Het Le Wand Flick opzetstuk werkt in combinatie met Le Wand Original, Le Wand Plug-in, Le Wand Unicorn Special Edition en Feel My Power Special Edition. Hij werkt niet in combinatie met de verschillende Le Wand Petite wandvibrators, Die Cast wandvibrators of Le Wand All That Glimmers Special Edition.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten