Verzendopties en verzendkosten

Nederland

Voor zendingen binnen Nederland zijn de volgende bezorgopties mogelijk:

  • Standaardbezorging (€ 3,95 of gratis bij besteding vanaf 50 euro): je pakket wordt de volgende werkdag bezorgd. Zie levertijden.
  • Tijdvak bezorging (€ 3,95): hierbij heb je de mogelijkheid om een afleverdatum (en tijdvak) te kiezen waarop het pakket bezorgd wordt.
  • Avond bezorging (€ 4,95): je pakket wordt 's avonds tussen 17:00 en 22:00 bij je bezorgd.
  • Afhalen bij DHL ServicePoint (€ 3,95 of gratis bij besteding vanaf 50 euro): je pakketje afhalen bij één van de 900 DHL servicepunten in Nederland.
  • Niet bij de buren: Als extra optie kun je aangeven dat je NIET wil dat een pakket bij de buren wordt bezorgd. DHL brengt daarvoor kosten in rekening. De kosten voor deze optie bedragen 80 eurocent.

België

Voor zendingen naar België worden binnen 1 werkdagen bezorgd. De verzendkosten bedragen 3,95 euro.
 

Bezorgpogingen Nederland

Je bestelling zal vier keer worden aangeboden op het opgegeven adres. Mocht je niet thuis zijn, dan ontvang je een kaartje in de bus met daarop een persoonlijke code. Via die code kun je ingrijpen in het bezorgproces. Je kunt bijvoorbeeld de datum van de volgende bezorgpoging wijzigen, het pakket bij de buren laten afleveren of aangeven dat je het pakketje wilt afhalen op een DHL ServicePoint.
Standaard wordt een pakket twee keer overdag aangeboden en daarna probeert de postbode het 's avonds (m.u.v. vrijdag en zaterdag waarop geen avondbezorging plaatsvindt).
 

Bezorgpogingen België

In België wordt een pakket eenmaal aangeboden op het bezorgadres. Indien je niet thuis bent zal de bezorger een afwezigheidsbericht achterlaten. Vervolgens heb je de keuze uit 3 opties:

  • Een nummer bellen en een gratis tweede bezorging aanvragen
  • Het pakket ophalen het kortsbij zijnde postkantoor / Postpunt (op het afwezigheidsbriefje staat deze lokatie vermeld, inclusief openingsuren).
  • Je kunt iemand anders machtigen om met het afwezigheidsbriefje het pakket op te halen

Volgen van de zending

Wil je de zending volgen? Nadat je bestelling is verzonden ontvang je een email met daarin een Track & Trace code. Dit is een gratis service.
 

DHL ServicePoints: bepaal zelf waar je de bestelling ophaalt!

Wil je dat jouw bestelling helemaal niet thuis wordt afgeleverd? Dan kun je een gewenste afleverlocatie uitzoeken bij jou in de buurt. Kies dan in het bestelproces de afleveroptie 'ophalen bij een winkel in de buurt'. Zodra je bestelling op de afleverlocatie is ontvang je een notificatie in je mailbox of via sms. Het afhalen bij een DHL ServicePoint is mogelijk bij zo'n 900 winkels in Nederland