Kheper Games - Tits For Tat - Bordspel

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Materiaalpapier, karton, ABS
Merk Kheper Games
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Erotische spellen   Nieuwe sextoys   Nieuwe producten   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Erotische bordspellen   Fun en erotische gadgets  
EAN 825156111239
Artikelnummer V034753

Productomschrijving

Hét spel voor verliefden dat communicatie en onderhandelen stimuleert. Voer voorspelacties uit terwijl je jouw pion over het bord beweegt en verzamel kaarten met beloningen die specifiek zijn voor jouw geslacht. Als je op de barrière "Sexual Trade" komt, onderhandel je met je geliefde over wat jij bereid bent te doen in ruil voor wat jij gedaan wilt krijgen. Aan het einde van het spel heb je drie afgesproken sensuele en seksuele beloningen voor elk van jullie om uit te voeren met of op je geliefde. Je avontuur aan het einde van het spel is elke keer anders omdat er meer dan 15.000.000 mogelijke combinaties zijn.

Het spel bevat: Een kleurrijk spelbord, 25 Seksuele Beloningskaarten voor Hem, 25 Seksuele Beloningskaarten voor Haar, een actie dobbelsteen, een standaard dobbelsteen, 2 pionnen, makkelijk te leren spelregels. Engels en Spaans.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten