Kheper Games - Sexy Slut Says… - Kaartspel

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Materiaalpapier, karton
Merk Kheper Games
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Erotische spellen   Fun   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Erotische spellen met opdrachten   Erotische kaartspellen   Fun en erotische gadgets  
EAN 825156111130
Artikelnummer V034750

Productomschrijving

Sexy Slut Says is een gemakkelijk te spelen kaartspel in het Engels, Frans, Spaans en Duits dat spannende situaties oplevert. Het seksspel waarbij je moet doen wat je gezegd wordt! Voer seksacties op de kaarten uit met je geliefde. Verdien als eerste 3 Sex! kaarten en je bent de winnende slet die bepaalt wat jullie beiden uitvoeren.

Het spel Sexy Slut Says is Engelstalig (Sexy Slet Zegt) en eenvoudig om te spelen. Je scheidt de Sex! kaarten van de Sexy Slut Says kaarten. Jij en je geliefde kiezen om de beurt een Sexy Slut Says kaart en jullie voeren de opdracht uit. Voor sommige kaarten verdien je een Sex! kaart en de eerste speler die 3 Sex! kaarten heeft wint en mag een seksstandje kiezen uit deze kaarten dat door jullie samen uitgevoerd wordt.

Voorbeeldkaarten van Sexy Slut Says zijn onder andere "Don’t thank me, just spank me", "Make an obscene gesture, then act it out" en “Bases loaded, copy each base”. Op elke kaart staat origineel artwork om de actie te tonen. Op de kaart "Base loaded" staat bijvoorbeeld een stel dat zoent op de eerste honk, elkaar betast op de tweede honk en orale seks heeft op de derde honk.

Voorbeeldkaarten voor de te verdienen Sex! kaarten zijn "Orgasmic oral sex for her”, “Full blown oral sex for him”, en “Easy entry with her legs in a v-shape”. Deze kaarten bevatten ook afbeeldingen om te demonstreren hoe je de seksstandjes uitvoert.

De kaarten zijn allemaal verschillend, met uitzondering van de 5 “Be Creative!” kaarten: “Be creative! Please your lover in a new way and earn a Sex! card!”. Sexy Slut Says bevat 52 kaarten en spelregels. Het is uitgevoerd in 4 talen; Engels, Spaans, Frans en Duits.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Anderen bekeken ook

Willie spaarpunten