Kheper Games - Let's Get Slutty! - Dobbelstenen

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Kleurmeerkleurig
MateriaalABS
Lengte1,6 cm
Diameter1,6 cm
Merk Kheper Games
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Erotische spellen   Nieuwe sextoys   Cadeaus   Nieuwe producten   Cadeaus voor koppels   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Erotische dobbelspellen   Fun en erotische gadgets  
EAN 825156111369
Artikelnummer V035783

Productomschrijving

Deze glanzende set van 5 metallic voorspeldobbelstenen kan gebruikt worden door een stel of door een groep goede vrienden. Je combineert de blauwe en paarse dobbelstenen om één voorspel-actie te maken: groen en goud voor de tweede. De zilveren dobbelsteen beschrijft hoe je een combinatie uitvoert. Bij elke beurt gooit een speler met alle vijf de dobbelstenen en het is aan de gooier om goed te bepalen hoe de zilveren dobbelsteen geïnterpreteerd moet worden. Als je met z'n tweeën speelt, beslis je welke voorspelactie je wilt uitvoeren met je geliefde. Als je beide geslachtsdelen op twee van de dobbelstenen gooit, win je, en je beloning is seks! Bij groepsspelen verdeel je je in teams en voer je de acties uit op andere spelers in een poging het andere team te laten afhaken. Het laatste team met één of meer spelers wint!
 
Als je met z'n tweeën speelt, beslist degene die mag gooien welk resultaat van de twee dobbelsteensets (paars/blauw of groen/goud) met de partner wordt uitgevoerd. Het koppel speelt totdat iemand beide genitaliën dobbelt op de paarse en gouden dobbelstenen. Die speler wint en mag als beloning een favoriete sekspositie kiezen.
 
Als je met een groep speelt, verdelen de spelers zich in twee teams, het Blauw/Paarse team en het Groen/Gouden team. De spelers gooien om de beurt met de 5 dobbelstenen. Als de speler het dobbelresultaat van hun teamkleuren wil uitvoeren, doet deze dat met een teamgenoot. Als de speler liever de combinatie van de kleuren van het andere team uitvoert, voert deze de actie uit met één van de leden van het andere team. Als een ontvanger de actie wil weigeren die een andere speler met hen wil uitvoeren, dan verlaat deze het spel. Het team met de overgebleven spelers nadat alle leden van een ander team zijn uitgestapt, wint het spel.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten