Kheper Games - Rose Petal Sexy Surprises - Beschrijfbare rozenblaadjes

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Materiaalnylon
Merk Kheper Games
Categorieën Cadeaus   Nieuwe producten   Cadeaus voor koppels   Fun en erotische gadgets  
EAN 825156111178
Artikelnummer V034762

Productomschrijving

Deze set met rozenblaadjes is een romantisch cadeau voor Valentijnsdag, Kerst, Verjaardagen of een ander moment waarop je je geliefde wilt verrassen. De set bevat meer dan 100 rozenblaadjes waarop je kunt schrijven met het witte potlood (inbegrepen). Je schrijft een woord per bloemblaadje en laat dan een spoor van bloemblaadjes achter in de richting van een verrassing. De sexy verrassing kan een cadeau zijn, een romantisch bad voor twee of misschien gewoon jijzelf in een verleidelijke positie. Na gebruik kunnen de blaadjes worden schoongemaakt voor hergebruik.

Je kunt je eigen scenario's maken of een van de 10 voorbeelden gebruiken die meegeleverd worden. Voorbeelden zijn: "Ik heb drie verrassingen voor je", dan laat je twee kadootjes achter verspreid over een verder spoor van rozenblaadjes, en het derde kado ben jij, wachtend in bed. Een ander voorbeeld is: "Trek al je kleren uit en kom naar me toe in de keuken", waarbij jullie naakt koken als sexy verrassing.

Verleid je liefde met een boodschap op rozenblaadjes die eindigt met een sexy verrassing. Gebruik het witte potlood om een boodschap te schrijven die je geliefde leest als ze het spoor naar hun verrassing volgen. Inclusief: 100 rozenblaadjes, een zijdezacht bewaarzakje en 10 sexy verrassingsvoorbeelden.
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten