Glijmiddelen grootverpakkingen

Waarom zou je jezelf beperken tot kleine flesjes glijmiddel als je kunt genieten van de voordelen van een grootverpakking? Met een grotere fles of meerdere bij elkaar hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder komt te zitten op het meest cruciale moment. Bovendien bespaar je vaak geld en hoef je minder vaak  te gaan winkelen. Dus, of je nu een frequent gebruiker bent of gewoon een voorraadje wilt aanleggen, een grootverpakking glijmiddel is een slimme keuze!

lees meer

Glijmiddel is een vloeistof dat op de geslachtsdelen wordt gesmeerd om het vrijen aangenamer te maken. Door het glijmiddel kun je soepeler glijden en wordt de seks intiemer. Glijmiddelen komen in veel verschillende soorten. Als je een condoom gebruikt, kun je glijmiddel op waterbasis en bepaald siliconen glijmiddel gebruiken. Smeer een beetje gel in de vagina of op het condoom. Je kunt ook een beetje glijmiddel aan de binnenkant van het condoom smeren om seks met condoom lekkerder te maken voor de man. Als je niet zo goed weet welk glijmiddel je het fijnst vindt, kies je voor een grootverpakking. In dit soort pakket krijg je verschillende glijmiddelen van hetzelfde merk voor een voordelige prijs. Zo kunnen jij en je partner naar hartenlust experimenteren! En natuurlijk bestel je jouw grootverpakking makkelijk en anoniem op Willie.nl.

Kenmerken glijmiddel

Glijmiddelen hebben allemaal andere kenmerken en eigenschappen. Sommige hebben een verkoelend effect, andere zijn verzorgend. Maar ze dragen allemaal bij aan goede seks. Dus spice up your sex life en kies voor een glijmiddel grootverpakking van Durex of Safe. Deze grootverpakkingen hebben meerdere soorten glijmiddelen om jouw verschillende sensaties te laten beleven. Verschillende glijmiddelen maken iedere ervaring anders en zijn de ideale toevoeging aan een spannende avond!
 

Glijmiddel voordeelverpakking

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat jij jouw favoriete glijmiddel al gevonden hebt. In dat geval is een glijmiddel grootverpakking van jouw favoriete merk een ideale oplossing. Je kunt al snel heel wat geld besparen als je kiest voor de glijmiddel grootverpakking van bijvoorbeeld BodyLube of Pjur. Sla groots in voor ultiem genot!