FeelzToys - Motion Love Balls Foxy - Kegelballen

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurPaars
MateriaalSiliconen
Lengte8,3 cm
Diameter3,2 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Feelztoys
Categorieën Sextoys   Vibrators   Vibrerende eitjes   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Waterdichte vibrators   Vibrators met afstandsbediening   Siliconen vibrators   Vibrerende eitjes met afstandsbediening  
EAN 8717903274873
Artikelnummer V032210

Productomschrijving

De Foxy Love Balls van Feelztoys geven je een 'verdraaid' fijn gevoel van binnen! De ben wa ballen zijn speels en opwindend doordat ze bewegen en draaien. Hierdoor geven de ballen fijne sensaties. De fluisterstille motor in combinatie met de waterdichtheid, zorgt ervoor dat je ze overal kan gebruiken, zelfs in het openbaar.

De Foxy Ben Wa ballen zijn te gebruiken met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je de 7 vibratiepatronen eenvoudig bedienen. De afstandsbediening zorgt ook voor uitgebreide mogelijkheden door de werking tot 15 meter. Je kunt dus ook met je partner de verleiding en spanning opzoeken in de buitenlucht. Uiteraard kun je ben wa ballen ook in je eentje gebruiken gebruiken.

Met de 7 vibratiepatronen gebruikstijd van 1,5 uur kun je letterlijk alle kanten op! Omdat de Foxy ben wa ballen oplaadbaar zijn met behulp van een USB oplader hoef je nooit lang te wachten tot je weer kunt beginnen. Naast stimulatie kan je de Foxy ben wa ballen ook gebruiken voor het versterken van je bekkenbodemspieren.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten