Exsens Under The Influence - Feromonen Bodymist - 15 ml

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Inhoud15 ml
Categorieën
EAN 3760139882881
Artikelnummer V034211

Productomschrijving

Het reukvermogen is een subtiel zintuig waar de wil geen vat op heeft... De zuiverste rozen geharmoniseerd met bergamot, geaccentueerd door een vleugje zwarte bes en patchouli voor een geur van uitzonderlijke elegantie. Een paar druppels van deze met osmopherine doordrenkte geur is alles wat je nodig hebt om de essentie van je aangeboren sensualiteit te versterken.
 
Deze bodymist bevat osmopherine. Wanneer je een parfum gebruikt maskeer je als het ware je eigen natuurlijk geur, maar daarmee verminder je ook de biologische signalen van beschikbaarheid. Deze signalen wordt gereconstrueerd door de feromonische copulines die in deze geurnevel zitten.
 
Topnoot: Cassis en Bergamot. Hartnoot: Roos, Lychee en Davana. Basisnoot: Patchouli en Vanille. Voor haren en lichaam. Gemakkelijk mee te nemen in zakformaat, 15 ml.

Ingrediënten: aqua (parfum (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylsalicylaat, citroenzuur, linalool, limoneen, hexylcinnamal, hydroxycitronellal, geraniol, cinnamylalcohol, alfa-isomethylionon, citronellol, benzylbenzoaat, eugenol).
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten