Explicit Blue - Butterfly Cockrings - Cockring set

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

KleurZwart
MateriaalTPR
Merk Explicit Blue
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Cockringen   Cadeaus tot 10 euro   Cockringen sets  
EAN 8718801922637
Artikelnummer V026395

Productomschrijving

De Explicit Blue Butterfly cockringset set bestaat uit 3 zwarte cockringen van degelijk en rekbaar PVC materiaal. Iedere cockring heeft een andere diameter waardoor het effect van de cockring kunt opbouwen. De ringen zullen ervoor zorgen dat je langer kunt genieten van de seks. Ook kun je de cockringen makkelijk gebruiken in combinatie met een penispomp en erectietabletten.

VERSCHILLENDE MATEN COCKRINGEN

De Explicit Blue Butterfly cockringset set bestaat uit cockringen met verschillende diameters. De kleinste cockring heeft een diameter van 18 mm en de grootste cockring is voorzien van een diameter van 26 mm. De cockring met de tussenmaat heeft een diameter van 23 mm. Het voordeel van de verschillende maten, is dat je altijd een passend formaat in huis hebt. Daarnaast kan je de verschillende cockringen gebruiken om de druk op de penis op te bouwen.

REKBARE COCKRINGEN

Omdat de cockringen zeer rekbaar zijn, is het eenvoudig om deze om de penis te bevestigen. De rekbaarheid maakt het eveneens mogelijk om de cockring om de penis en het scrotum te bevestigen. Door de druk van de cockring zal de erectie langer duren en het orgasme intenser worden ervaren. Voor mannen met erectieproblemen is een cockring aan te raden om ervoor te zorgen dat de erectie behouden blijft.


Wij adviseren de Explicit Blue Butterfly cockringset met glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten