Europe Magic Wand

Europe Magic wand, één van de beste en bekendste vibrators ter wereld! Het is dé bestseller onder de seksspeeltjes voor vrouwen op de Amerikaanse markt en heeft zelfs al een kleine rol gespeeld in de TV hitserie ‘’Sex and the City’’. Van origine een massage apparaat, maar later vooral verkocht als clitorisstimulator. Met de enorme kop, wordt de clitoris optimaal gestimuleerd en komen vrouwen tot een heerlijk orgasme. Door de Europe Magic Wand is de massager een ware bestseller geworden. Bekijk hieronder het hele assortiment Europe Magic Wand Vibrators.

lees meer

Europe Magic Wand Geschiedenis

De Hitachi Magic Wand bestaat al zo’n 40 jaar en was in eerste instantie bestemd als lichaams massager, maar is daarna vooral bekend geworden als clitoris stimulator. Deze bal-top type vibrator bestaat al decennia lang en wordt wereldwijd aanbeden door experts en seksuologen. Vrouwen die moeite hadden met klaarkomen, hebben dankzij de Magic Wand hun eerste orgasme kunnen beleven.

Aangezien de Hitachi Magic Wand alleen beschikbaar is voor de Amerikaanse markt (110 volt) en niet is toegestaan voor verkoop in Europa, bieden wij de Europese versie van de Hitachi Magic Wand aan, de Europe Magic Wand. Deze fantastische vibrator wordt compleet geleverd met een Europese stekker. Wanneer je nog nooit het beste hebt ervaren, wordt het snel tijd om een Magic Wand Vibrator aan te schaffen!