Durex - Performa - Voordeelpakket condooms - 36 stuks

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk Durex
Categorieën Drogist   Condooms   Orgasme vertragende condooms   Voor hem  
EAN 8718481240458
Artikelnummer V005579

Productomschrijving

Ruim één op de vijf mannen heeft last van vroegtijdige zaadlozing. Niets om je voor te schamen, maar het is wel belangrijk om er iets aan te doen. Vroegtijdige ejaculatie kan namelijk leiden tot een moeizaam seksleven. Speciaal voor dit ongemak is er daarom het Durex Performa Condoom ontwikkeld. Dit condoom is aan de binnenzijde voorzien van benzocaïne. Deze stof heeft een licht verdovende werking op de eikel waardoor je als man minder gestimuleerd wordt en ‘het langer vol kan houden’. Heb je last van voortijdige zaadlozingen? Haal dan nu Durex Performa Condooms in huis en laat zowel jezelf als je partner langer genieten!

Durex Performa Condooms zijn gemaakt van natuurlijk latex, hebben een gladde structuur en bevatten glijmiddel op waterbasis. Verder hebben deze transparante condooms een standaarddikte en een anatomische pasvorm.

Je kunt Durex Performa Condooms gebruiken voor zowel vaginale als anale seks. In het geval van anaal contact wordt het aanbevolen hierbij extra glijmiddel te gebruiken.

Lengte: 19.5cm. 
Nominale breedte: 56mm
Inhoud: 36 condooms
Houdbaar tot: 01-04-2024

Let op: dit product wordt uit de verpakking gehaald en per envelop verzonden om verzendkosten te besparen!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten