Durex - Orgasm'Intense - Gel + condooms

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk Durex
Categorieën Stimulerend   Drogist   Condooms   Condooms met ribbels en nopjes   Extra stimulerende condooms   Verwarmende condooms   Verkoelende condooms  
EAN 8718481241110
Artikelnummer V008474

Productomschrijving

De Durex Orgasm' Intense Combi is het perfecte pakket voor de meest intense orgasmes. Dit pakket bestaat uit de Durex Orgasm' Intense condooms (10 stuks) en de Durex Orgasm' Intense gel (10 ml). 

De Durex Orgasm'Intense condooms hebben een speciale structuur met ribbels en nopjes. Deze condooms beschikken over het speciale Desirex glijmiddel. Dit glijmiddel geeft tegelijkertijd een koud, warm en tintelend gevoel. Voor de vrouw zullen al deze effecten zorgen voor een sneller orgasme. Deze condooms zijn speciaal ontwikkeld voor gebruikers die de intensiteit van hun seksuele beleving willen verbeteren. 

De Durex Orgasm Intense gel is een nieuw clitoris stimulerend middel voor de meest intense orgasmes. Gebruik per keer 2 à 3 druppels en masseer de gel in op de clitoris. Deze gel zal zorgen voor tintelende, verwarmende en verkoelende sensaties. Dit zal zorgen voor extra hete avonden in de slaapkamer en zal jou keer op keer tot een hoogtepunt brengen.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten