Dream Toys - Cheeky Love - Remote Swirling P-Pleaser - Prostaatvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte12 cm
Diameter2 - 2,8 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Dream Toys Dream Toys - Cheeky Love
Categorieën Sextoys   Vibrators   Anaal vibrators   Sextoys voor hem   Prostaat vibrators   Anaaltoys   Roterende vibrators   Waterdichte vibrators   Vibrators met afstandsbediening   Siliconen vibrators  
EAN 8719632676607
Artikelnummer V026653

Productomschrijving

De Remote Swirling P-Pleaser prostaatvibrator verwent je met 9 verschillende vibraties en roteert. Als de eikel draaiende bewegingen maakt weet je niet wat je meemaakt!

  • Prostaat en anale stimulatie voor een heerlijk hoogtepunt
  • 9 verschillende vibraties en rotatie mogelijkheden, dus genoeg afwisseling mogelijk
  • 12 cm lang, dus perfecte positie in de anus
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor in bad als onder de douche
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid

Hoe gebruik ik de Swirling P-Pleaser?

De P-Pleaser is waterproof, gemaakt van lichaamsveilig silicone, heeft 2 krachtige motors om de vibratie door de hele toy te verspreiden, en de rotatie van de top is nog eens een extra stimulatievorm. Je kunt hem ook onafhankelijk van de afstandsbediening gebruiken, omdat hij ook zelf een bedieningsknop heeft. Zowel de stimulator als de afstandsbediening zijn oplaadbaar. De USB-oplaadkabel wordt bij ons meegeleverd.

Wanneer er op on/off knop gedrukt wordt, gaat de vibrator aan. Dit kan zowel op de vibrator zelf als op de afstandsbediening. Het knopje met de streepjes zorgt voor een verschil in stimulatie wanneer daarop gedrukt wordt.

Hoe laad ik de Swirling P-Pleaser op?

In zowel de vibrator als in de afstandsbediening zit een gaatje waarin de oplaadkabel gestoken wordt. Door de USB-kabel aan te sluiten op de stroom, wordt de toy opgeladen.
 

Hoe houd ik de Swirling P-Pleaser schoon?

Vanwege de waterdichtheid is Swirling P-Pleaser eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Swirling P-Pleaser op te bergen in een handig opbergzakje. De anaalvibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Swirling P-Pleaser met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten