Bullet vibrators

Bulletvibrators zijn simpele, kleine vibrators die de vorm hebben van een kogel. Met hun spitse kop kunnen ze heel gericht de clitoris, het perineum en andere erogene zones stimuleren. Soms hebben ze juist een ronde kop, die de vibraties iets meer over je gevoelige plekjes verspreidt. Ideaal voor een vluggertje, voorspel of als extraatje tijdens de daad! Een bulletvibrator kan van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals siliconen, metaal of plastic. Dankzij het formaat, de gebruiksvriendelijkheid en vaak zachte prijs, is het ook een fijn instapmodel.

lees meer

Clitoris vibrator

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de bullet vibrator de vorm van een kogel. Door de kleine vorm met smalle kop, kan de clitoris heerlijk gestimuleerd worden. De bullet kan tegen de clit aan worden gehouden en vervolgens kan er geschakeld worden tussen de vibratie standen. Om de stimulatie nog intenser te ervaren, kan de bullet uiteraard ook heen en weer bewogen worden.

Vaginale stimulatie

Naast de clitoris stimulatie, kan een vibrerende bullet ook vaginaal worden ingebracht. Als je hiervoor kiest, raden wij je aan om een vibrerende bullet met draadloze afstandsbediening te kopen. Hierdoor kan je met meerdere vibratie standen de binnenkant van de vagina stimuleren. Ook het stimuleren van de binnenste en buitenste schaamlippen is heerlijk met een bullet vibrator. Door met de bullet van buiten naar binnen te werken, wordt de spanning steeds meer opgebouwd tot een heerlijk hoogtepunt en fantastisch orgasme.

Partnervibrator

Omdat de meeste mini vibrators worden geleverd met een afstandsbediening, zijn ze een absolute aanrader voor ondeugende stellen. Hierbij zijn de afstandsbedieningen verkrijgbaar met of zonder draad. Met de afstandsbediening kan je tijdens het voorspel van een afstandje toekijken hoe je partner heerlijk geniet van de vibraties die jij onder controle hebt. Nog leuker is het om de bullet vibrator in de vagina in te brengen en vervolgens een avondje uit te gaan. Niemand zal weten wat voor spannende spelletjes jullie aan het spelen zijn. Naast de stimulatie zorgt deze spanning voor extra genot van beide partners.