Black Friday Sale 2022

Topdeals

Deals voor haar

[V026523]
[V026524]
[V026291]
[V026525]

Deals voor hem

Deals voor koppels

[V029914]

Lingerie Deals

[V028488]

Bekijk alle deals:

5 euro cadeau? Meld je aan!

Black Friday begint bij Willie dit jaar extra vroeg. Wil jij als eerste de allerbeste deals van het jaar shoppen? Meld je dan nu aan voor onze Black Friday Dagdeals en mis geen enkele aanbieding! Daarnaast ontvang je ook direct 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken op je volgende bestelling! Wacht dus niet en meld je nu aan voor de Willie Nieuwsbrief!

Black Friday

Bijna de gehele maand november staat, bij Willie, in het teken van Black Friday en het bijbehorende circus. De Black Friday weken duren van 14 november tot en met 28 november. Tijdens deze weken worden sextoys van topmerken aangeboden met hoge korting en gratis goodies. De gehele maand zijn er verschillende acties op de website te vinden. De ene actie duurt hierbij net wat langer of korter dan de andere. Op 25 november, Black Friday zelf, worden zelfs exclusieve acties gehouden bij Willie.

Wat is Black Friday?

Black Friday is oorspronkelijk een traditie in de Verenigde Staten waarbij, de vrijdag na Thanksgiving, winkels stunten met prijzen. Omdat de meeste werknemers de dag na Thanksgiving vrij zijn, gebruiken winkels juist deze dag om het seizoen van kerstinkopen in te luiden. Omdat Nederlanders gek zijn op korting is het fenomeen de laatste jaren ook overgewaaid naar dit land.