⭐ Nu tot -73% in de Sale! ⭐
Black Friday - Cyber Monday 2020: De BESTE deals!

Black Friday Bestsellers:

[P-16717]
[P-18963]

Black Friday Deals als eerste ontvangen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en je mist geen korting, aanbieding of speciale actie meer! Bij elke bestelling ontvang je ook direct 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken! Mega veel korting dus!!! Meld je nu aan.

Bedankt voor je aanmelding!

Giftsets:

Willie's Keuze:

Mega Voordeelpakketten:

De Beste Masturbators:

Black Friday Vibrators:

Black Friday

Bijna de gehele maand november staat, bij Willie.nl, in het teken van Black Friday en het bijbehorende circus. Black Friday Festival duurt van 1 november tot en met 27 november. Tijdens het Festival worden sextoys van topmerken aangeboden met hoge korting en gratis goodies. De gehele maand zijn er verschillende acties op de website te vinden. De ene actie duurt hierbij net wat langer of korter dan de andere. Op 27 november, Black Friday zelf, worden zelfs exclusieve acties gehouden bij Willie.nl. In het Black Friday Overzicht vind je alle producten die te maken hebben met aanbiedingen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is oorspronkelijk een traditie in de Verenigde Staten waarbij, de vrijdag na Thanksgiving, winkels stunten met prijzen. Omdat de meeste werknemers de dag na Thanksgiving vrij zijn, gebruiken winkels juist deze dag om het seizoen van kerstinkopen in te luiden. Omdat Nederlanders gek zijn op korting is het fenomeen de laatste jaren ook overgewaaid naar dit land. En omdat Willie.nl slechts 1 dag voor Black Friday te weinig vindt, hebben we er een speciaal Black Friday Festival van gemaakt. Van 1 november tot en met 27 november vind je diverse acties op de website waarmee je kunt profiteren van te gekke kortingen en cadeaus.