Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!
← Terug

Populaire Black Friday Aanbiedingen

Tijdens Black Friday Festival worden er veel producten verkocht voor aantrekkelijke prijzen of in combinatie met unieke acties. De ene Black Friday deal is populairder dan de ander. Bekijk hieronder welke aanbiedingen het populairst zijn tijdens het Black Friday Festival. Alle aanbiedingen zijn geldig van 1 t/m 26 november.


Black Friday Fleshlight Aanbieding

De populaire Fleshlight masturbator is dé nummer 1 sextoy voor mannen. Met behulp van een Tablethouder, wordt het gebruik van de Fleshlight nog beter. Van 1 t/m 26 november krijg je bij bestellingen boven de 40,- aan Fleshlight producten deze Tablethouder helemaal Gratis. Tijdens Black Friday Festival is dit niet de enige aanbieding bij Fleshlight: Bij aankoop van een FleshJack krijg je namelijk een Gratis Fleshlight Sleeve kado!


Black Friday Lelo Aanbiedingen

Lelo, het merk dat bekendstaat om de topkwaliteit vibrators, mag ook niet ontbreken tijdens Black Friday Festival. Tussen 1 en 26 november ontvang je bij aankoop van Lelo producten van 25,- of meer, een Gratis Opblaaskussen van Lelo. Het Lelo opblaaskussen is gemaakt van zacht suede en maakt het het stimuleren met een Lelo sextoy nog comfortabeler.


Black Friday JO Aanbiedingen

Het doel van het merk JO is het verhogen van de sensuele gevoelens. Met het merk Dona wilt Jo deze sensuele gevoelens opwekken door producten aan te bieden om het lichaam van je partner te ontdekken. Op welke plek is het nou lekkerder om sensuele gevoelens op te wekken en het lichaam van je partner te ontdekken, dan in bad. Daarom krijg je tijdens Black Friday Festival, Van 1 t/m 26 november bestelling van Jo en Dona producten een Gratis Bad Bom kado die ervoor zorgt dat het bad een heerlijke schuimlaag krijgt!


Black Friday LoveBuddies Aanbiedingen

Het zijn misschien wel de nieuwste vibrators op de website van Willie.nl en daarom verdient dit merk een speciale actie tijdens Black Friday Festival. De vibrators zijn gemaakt van het beste en zachtste siliconen materiaal en zorgen voor unieke stimulatie. De clitoris stimulators zijn gevormd als schildpad, rabbit, olifant of dolfijn. Tijdens Black Friday Festival zijn de LoveBuddies duo vibrators verkrijgbaar met 50% korting. De actie is geldig Van 1 t/m 26 november!


Black Friday Safe Aanbiedingen

Ook bij het Nederlandse merk Safe is het feest tijdens Black Friday Festival. Verschillende pakketten met condooms zijn verkrijgbaar met minimaal 10% korting. Tijdens Black Friday Festival kan je dan ook voordelig kennis maken met dit merk. De absolute knaller van een aanbieding is de Safe Sensual G-Spot vibrator. Deze mega populaire vibrator is Van 1 t/m 26 november verkrijgbaar met 67% korting en is nu nog maar 19,95!


Black Friday

Bijna de gehele maand november staat, bij Willie.nl, in het teken van Black Friday en het bijbehorende festival. Black Friday Festival duurt van 1 november tot en met 26 november. Tijdens het Festival worden topmerken sextoys aangeboden met hoge korting en gratis goodies. De gehele maand zijn er verschillende acties op de website te vinden. De ene actie duurt hierbij langer of korter dan de andere. Op 23 november, Black Friday zelf, worden zelfs exclusieve acties gehouden bij Willie.nl. In het Black Friday Overzicht vind je alle producten die te maken hebben met aanbiedingen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is oorspronkelijk een traditie in de Verenigde Staten waarbij de vrijdag na Thanksgiving winkels stunten met prijzen. Omdat de meeste werknemers de dag na Thanksgiving vrij zijn, gebruiken winkels juist deze het seizoen van kerstinkopen in te luiden. Omdat Nederlanders gek op korting zijn is het fenomeen de laatste jaren ook overgewaaid naar dit land. En omdat Willie.nl slechts 1 dag voor Black Friday te weinig vindt, hebben we er een speciaal Black Friday Festival van gemaakt. Van 1 november tot en met 26 november vind je diverse acties op de website waarmee je kunt profiteren van te gekke kortingen en kado’s.

Black Friday Aanbiedingen

Black Friday staat dus in het teken van aanbiedingen. Maar wat zijn al die aanbiedingen dan precies? De Black Friday aanbiedingen bij Willie.nl zijn van toepassing op verschillende A-merken als Fleshlight, Lelo, Satisfyer en Wingman. Zo ontvang je een gratis tablethouder bij Fleshlights, een gratis sleeve bij FleshJacks en een speciaal opblaaskussen bij Lelo. Ook voor Satisfyer en Wingman komen er aanbiedingen die je niet wilt missen. Houd daarom Willie.nl en deze pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle acties!