★ Wilde Willie Weken zijn begonnen! SALE ★
Black Friday 2019: De beste deals!

Ontvang 25 Euro Korting bij je bestelling. Gebruik code: BFCIRCUS (vanaf 150 euro. Geldig t/m 1 december)

Giftsets:

Willie's Keuze:

Mega Voordeelpakketten:

De Beste Masturbators:

Black Friday Vibrators:

Gebruik Je Voucher:

Black Friday Deals als eerste ontvangen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en je mist geen korting, aanbieding of speciale actie meer! Bij elke bestelling die je nu doet krijg je een voucher voor 25 euro korting op je volgende bestelling. Daarnaast ontvang je ook direct 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken! Mega veel korting dus!!! Meld je nu aan.

Bedankt voor je aanmelding!

Hoe werkt het?

Ontvang nu bij iedere bestelling een Black Friday Circus Voucher!

Met de voucher ontvang je 25 euro korting op elke bestelling boven de 150 euro.

De Voucher is geldig van 1 t/m 30 november.

Doe een bestelling en ontvang je voucher in je orderbevestiging. Veel shopplezier!

Black Friday

Bijna de gehele maand november staat, bij Willie.nl, in het teken van Black Friday en het bijbehorende circus. Black Friday Circus duurt van 1 november tot en met 29 november. Tijdens het Circus worden sextoys van topmerken aangeboden met hoge korting en gratis goodies. De gehele maand zijn er verschillende acties op de website te vinden. De ene actie duurt hierbij net wat langer of korter dan de andere. Op 29 november, Black Friday zelf, worden zelfs exclusieve acties gehouden bij Willie.nl. In het Black Friday Overzicht vind je alle producten die te maken hebben met aanbiedingen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is oorspronkelijk een traditie in de Verenigde Staten waarbij, de vrijdag na Thanksgiving, winkels stunten met prijzen. Omdat de meeste werknemers de dag na Thanksgiving vrij zijn, gebruiken winkels juist deze dag om het seizoen van kerstinkopen in te luiden. Omdat Nederlanders gek zijn op korting is het fenomeen de laatste jaren ook overgewaaid naar dit land. En omdat Willie.nl slechts 1 dag voor Black Friday te weinig vindt, hebben we er een speciaal Black Friday Circus van gemaakt. Van 1 november tot en met 29 november vind je diverse acties op de website waarmee je kunt profiteren van te gekke kortingen en cadeaus.