Slow Sex is een cosmeticalijn die de betekenis van het woord "voorspel" opnieuw definieert. Voorspel is niet alleen een middel tot een doel; het is een reis vol plezier... Jullie plezier! Voorspel is veel meer dan alleen een opbouw naar iets dat daarna komt, het is HET ding. Het is aanraken, likken, verslinden, voelen, verbeteren, jezelf laten gaan zonder druk en zonder grenzen.

Slow Sex producten

Een heerlijke massage, stimulerende gel voor clitoris of tepels, masturbatiegel en nog veel meer! Slow sex heeft alles in huis voor opwindend voorspel.

Op 9 november hebben wij samen met Slow Sex een masterclass gegeven over hun producten. Hierbij bespraken Jamy Joy van Willie.nl en Elsa van Slow Sex alle producten en de mogelijkheden. Heb je de masterclass gemist? Dan kan je deze hier in z'n geheel terugkijken. Ben je naar aanleiding van de video nieuwsgierig geworden, zie je hierboven een overzicht van álle producten.

5 euro cadeau? Meld je aan!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes Willie.nl? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je zult nooit meer een korting, aanbieding of speciale actie missen! Daarnaast ontvang je ook direct 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken op je volgende bestelling! Wacht dus niet en meld je nu aan voor de Willie Nieuwsbrief!

Bedankt voor je aanmelding!