Zwarte geribbelde cockring

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

KleurZwart
MateriaalSiliconen
Diameter3,5 cm
Dikte0,5 cm
Merk Willie Toys
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Cockringen   Cadeaus   Cadeaus tot 10 euro  
EAN 0
Artikelnummer V004254

Productomschrijving

Door de druk van de ring wordt de ejaculatie uitgesteld en creëer je een stevige erectie. De cockring is dun en rekbaar, hierdoor biedt de ring extra draagcomfort en gebruiksgemak.

Comfortabele cockring

Het siliconen materiaal en de dunne vorm zorgen ervoor dat deze cockring zeer rekbaar is. Hierdoor is deze gemakkelijk en comfortabel om de penis te bevestigen. Ondanks de rekbaarheid, zorgt de cockring er nog steeds voor dat er druk op de penis wordt uitgeoefend. Hierdoor wordt het orgasme uitgesteld en intenser ervaren.

Cockring met ribbels

De cockring is over de gehele omtrek voorzien van ribbels. Deze ribbels kunnen zorgen voor extra stimulatie bij de vrouw. Dit kan zowel als de cockring om de penis bevestigd is, maar ook tijdens het voorspel. Mocht de cockring tijdens het voorspel gebruikt worden, kan deze als extra vingerstimulatie gebruikt worden.

Cockring gebruiken?

Het aanbrengen van de cockring kan je vereenvoudigen door een klein beetje glijmiddel te gebruiken. Op deze manier kan de cockring makkelijker langs de penis glijden. Gebruik hierbij glijmiddel op waterbasis, dit glijmiddel kan goed gecombineerd worden met siliconen.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten