We-Vibe - Bloom - Vibrerende kegelballen

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (Oplader meegeleverd)
KleurOranje
MateriaalSiliconen
Gewicht10 gr, 30 gr & 45 gr
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk We-Vibe
Categorieën Sextoys   Geishaballen   Cadeaus voor haar   Cadeaus   Luxe cadeaus   Cadeaus voor koppels   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Sextoys met app   Waterdichte vibrators   Vibrators met app   Siliconen vibrators   Vibrerende ben wa balls  
EAN 839289006393
Artikelnummer V008534
Handleiding Download Hier

Productomschrijving

De We-Vibe Bloom zijn duo ballen waarmee je als vrouw de bekkenbodemspieren kan trainen. Daarnaast is de We-Vibe Bloom voorzien van een motortje die zorgen voor intense vibraties. De 10 vibratiestanden zijn te bedienen met een afstandsbediening en een smartphone.

 

Bekkenbodemspier training

Om de Bekkenbodemspier met de We-Vibe Bloom te trainen, wordt deze geleverd met 3 balletjes met verschillende gewichten. De gewichten van 10 gram, 30 gram & 45 gram kan je gemakkelijk verwisselen door ze op de vibrator te draaien. Hierdoor kan je de training opbouwen en jezelf trainen tot het hoogste gewicht.

Plaats de Bloom duo ballen in de vagina en span de spieren aan om deze te trainen. Het trainen van deze spieren zorgt ervoor dat je gemakkelijker tot orgasmes zult komen. Ook zullen de orgasmes intenser worden en zal je gevoeliger worden voor erotische aanrakingen.

We-Vibe Bloom Stimulatie

De We-Vibe Bloom beschikt ook nog eens over krachtige, diepe vibraties. In totaal heeft de Bloom 10 verschillende vibratiestanden, die het trainen leuker en lekkerder maken. Ook kun je de We-Vibe Bloom gebruiken voor heerlijke stimulatie zonder de bekkenbodemspier te trainen.

Met de We-Vibe Connect applicatie kan je de Bloom op afstand besturen en je eigen vibratiepatronen maken. Ook maakt de applicatie het mogelijk om de We-Vibe Bloom te bedienen vanaf de andere kant van de wereld. De duo ballen zijn gemaakt van siliconen en comfortabel om te dragen.

We-Vibe Bloom gebruiken

De We-Vibe Bloom is waterdicht en dus kan je deze ook in bad of onder de douche gebruiken. Daarnaast is de Bloom ook oplaadbaar en is de oplader meegeleverd. Wij adviseren de We-Vibe Bloom met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten