Tease & Please - Ultiem Verlangen Classic - Erotisch bordspel met opdrachten

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk Tease & Please
Categorieën Erotische spellen   Fun   Cadeaus voor hem   Cadeaus voor haar   Cadeaus   Cadeaus tot 50 euro   Cadeaus voor koppels   Grappige cadeautjes   Erotische spellen met opdrachten   Erotische bordspellen  
EAN 8717703520002
Artikelnummer V009641

Productomschrijving

Houd je relatie op een speelse manier spannend met het Ultiem Verlangen Classic Edition bordspel. Dit erotische bordspel voor koppels daagt jullie uit met intieme vragen en opdrachten.

 
  • Leer elkaar op nieuwe manieren kennen en test jullie kennis over seks en elkaar
  • Probeer zo snel mogelijk de finish te bereiken door de vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren
  • 3 spelniveaus, zodat je het spel naar eigen voorkeur kunt spelen
  • Wie als eerst de finish bereikt, ziet zijn ultieme verlangen in vervulling gaan
  • Inhoud: spelbord (50x50cm), 240 vraag- en opdrachtkaarten, 1 dobbelsteen, 2 pionnen, 2 zandlopers en spelregels

 

Gezellig samen een spelletje spelen krijgt met het Ultiem Verlangen Classic Edition bordspel een heel andere betekenis. Om de finish te bereiken moeten jullie intieme vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Wie er het eerst is, ziet zijn ultieme verlangen in vervulling gaan.

Met 240 vraag- en opdrachtkaarten testen jullie je kennis over seks en elkaar en ontdekt je verrassende nieuwe kanten van elkaar op een speelse manier.

De vragen en opdrachten zijn ontwapenend, opwindend, direct, gedurfd en soms grappig, maar altijd respectvol. Ze zijn onderverdeeld in 3 spelniveaus, zodat je het spel naar eigen voorkeur kunt spelen.

Het spel heeft een leeftijdsgrens van 18+ en is bedoeld voor 2 personen. De spelduur is ongeveer 90 minuten. De kaarten zijn in het Nederlands.

Het spel bevat een spelbord (50x50cm), 240 vraag- en opdrachtkaarten, 1 dobbelsteen, 2 pionnen, 2 zandlopers en spelregels.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten