Ruf Super Penis Creme

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk Ruf
Categorieën Stimulerend   Drogist   Peniscremes   Best verkocht   Voor hem   Erectiepillen en -cremes   Erectiecremes  
EAN 3548968310627
Artikelnummer V009040

Productomschrijving

De verzorgende Ruf Super Penis Creme maakt je erectie groot en hard, maar doet je penis tegelijk heerlijk zacht aanvoelen.
 
  • Verzorgde peniscrème
  • Stimuleert de doorbloeding voor een grotere erectie
  • Maakt je huid heerlijk zacht
  • Ruikt aangenaam
  • Inhoud: 75 ml
 
Deze Ruf Super Penis Crème is een verzorgende crème die het weefsel van de penis zachter maakt en de doorbloeding stimuleert. Zo helpt hij het volume van je penis toenemen, voor een grotere erectie en grootser genot.
 
Masseer wat van de crème stevig in over de gehele lengte van de penis. Doe dit dagelijks voor optimaal resultaat. Het resultaat kan per persoon verschillen.
Let op: dit product is niet geschikt voor oraal gebruik, vermijd contact met de ogen en gebruik de crème niet op een beschadigde huid. Stop direct met het gebruiken van het product als je roodheid, pijn, jeuk of een branderig gevoel ervaart.

Ingrediënten: oil, zingiber officinale rhizome extract, trigonella foenum- graecum seed extract, zingiber officinale root oil, tocopheryl acetate, carbomer, phenoxyethanol, triethanolamine, ethylhexylglycerin, clorphenesin, potassium sorbate, citric acid, sodium benzoate, citral, citronellol, geraniol, limonene
 
Land van oorsprong: Frankrijk
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten