Apollo - Sta-Hard Kit - Penispomp

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijen2x AA (niet meegeleverd)
KleurDoorzichtig
MateriaalABS / TPR / Siliconen / PVC / Rubber
WaterdichtJa
MultispeedJa
Lengte pomp19,7 cm
Diameter pomp5,7 cm
Lengte sleeve8,2 cm
Diameter sleeve3,75 cm
Lengte bullet5,7 cm
Diameter bullet2,5 cm
Cockringen3,5 cm & 4,5 cm
Merk Apollo
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Penispompen   Vacuümpompen   Handmatige penispompen  
EAN 716770084026
Artikelnummer V005266

Productomschrijving

Het Apollo Sta-Hard Kit bestaat uit verschillende producten die helpen bij het creëren van een erectie en hem vervolgens optimaal te behouden. Bij gebruik van dit pakket zul je een optimale erectie krijgen en vervolgens veelzijdige stimulatie ervaren.

De penispomp is 19,7 cm lang en heeft een diameter van 5,7 cm. Door de siliconen sleeve die aan de rand van de pomp bevestigd is, zal de pomp strak om de penis geschoven kunnen worden. Aan de pomp is een korte slang bevestigd met aan het einde een knijpbal. Aan de bovenkant van de bal is een knop bevestigd waarmee de lucht gemakkelijk uit de cilinder te verwijderen is.

De penispomp kan worden gebruikt in combinatie met één of twee cockringen. Bij gebruik van deze cockringen zal de erectie langer behouden blijven en zal de penis nog meer geprikkeld worden. De diameters van de cockringen zijn 3,5 cm en 4,5 cm.

Als de penis de optimale erectie heeft, kan je de de penis prikkelen en jezelf bevredigen met de meegeleverde sleeve. De sleeve is 8,2 cm lang en heeft een diameter van 2,5 cm. Aan de binnenkant is de sleeve voorzien van een geribbeld patroon die zorgt voor extra stimulatie.

De meegeleverde bullet is voorzien van een afstandbediening met draad. De bullet is te gebruiken in combinatie met de sleeve of individueel. De bullet heeft meerdere vibratie snelheden die aan te passen zijn met behulp van de afstandbediening.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten