LELO - Hex Respect - XL condooms

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

KleurDoorzichtig
MateriaalNatuurlijk latex
Lengte21 cm
Diameter58mm
Merk LELO
Categorieën Drogist   Condooms   Extra grote condooms (XL of XXL)   LELO Condooms  
EAN 7350075025006
Artikelnummer V010722

Productomschrijving

De Lelo Respect XL condooms zijn de nieuwste condooms van Lelo. Door de grote vraag naar een grotere versie van de Lelo Hex, heeft Lelo de Respect XL condooms uitgebracht. Deze grotere condooms beschikken natuurlijk over dezelfde honinggraat structuur.

Wat is Lelo Hex Respect™

De Lelo Hex Respect™ is een helemaal nieuw vormgegeven en ontwikkeld condoom van Lelo. Na 7 jaar onderzoek en ontwikkelen, is het condoom innovatief vormgegeven en gemaakt. Het condoom is zeer sterk, veilig en geeft een unieke realistische ervaring. De vernieuwde vorm van Hex, verbeterd de gevoeligheid en intimiteit van de seks voor beide partners.

 

Hoe werkt Lelo Hex Respect™

Het Lelo Hex Respect™ condoom is zo sterk, dun en gevoelig door de speciale zeshoekige structuur. Over het gehele condoom, zijn 350 van deze zeshoeken met elkaar verbonden. Deze structuur maakt het condoom zeer rekbaar waardoor deze voor iedere maat penis geschikt is.

Lelo Hex Respect™ condoom scheurt niet

Naast de stevige en ergonomische pasvorm, zorgt de zeshoekige structuur voor misschien wel het belangrijkste bij een condoom: het scheurt niet. Het Lelo Hex Respect™ condoom is dus het meest veilige condoom ooit gemaakt! Ook zijn de condooms voorzien van een laagje glijmiddel

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten