LELO - Nea 2 - Clitoris vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenUSB oplaadbaar (meegeleverd)
MateriaalPC / ABS
Lengte7,5 cm
Diameter3,6 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk LELO
Categorieën Sextoys   Vibrators   Luxe vibrators   Clitoris vibrators   Luxe cadeaus   Sextoys voor haar   Oplegvibrators  
EAN 7350075022814 Kleur: Zwart
Artikelnummer V007740 Kleur: Zwart

Productomschrijving

Beleef genot binnen handbereik met de Lelo Nea 2. De compacte vibrator is gemaakt om de clitoris optimaal te stimuleren, voor solo gebruik ideaal, maar ook een echte toevoeging aan het seksleven.

  • Gemaakt voor de ultieme clitoris stimulatie
  • Geniet van de 8 verschillende stimulatiepatronen
  • Heerlijk om solo te gebruiken maar ook een echte toevoeging voor stellen
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe gebruik ik de Lelo Nea 2?

De Lelo Nea is nu helemaal verbeterd en heeft nu 8 verschillende vibratie patronen. Hierbij is ook de trilintensiteit van de Lelo Nea 2 geheel verbeterd. De stimulator heeft dezelfde gladde afwerking als de voorganger en is door de compacte vorm ideaal om de clitoris te stimuleren. De 8 vibratie patronen zijn, ook bij de verbeterde versie, eenvoudig te bedienen met de twee drukknoppen.

Druk op de rechter knop om de vibrator aan te zetten. Hierna gebruik je deze knop om de vibratie harder te zetten. Met de linker knop zet je deze vibraties weer zachter, houdt deze knop ingedrukt om de vibrator uit te zetten.

Mocht je de vibrator willen meenemen, dan is er een vergrendel modus. Druk allebei de knopjes voor 5 seconden in om deze de activeren of weer uit te zetten. Hierdoor zal de toy niet zomaar aangaan onderweg.

De Lelo Nea 2 is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Zoals altijd bij Lelo, komt ook de Nea 2 in een mooie geschenkdoos waarin ook een oplader, gebruiksaanwijzing en een satijnen zakje worden meegeleverd.

Hoe laad ik de Lelo Nea 2 op?

De Lelo Nea 2 is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-oplader. Het gat voor de oplader zit aan de zijkant van de vibrator. Wanneer de vibrator aan het opladen is zal het licht knipperen. Blijft het licht aan staan, dan is de toy volledig opgeladen.

Hoe maak ik de Lelo Nea 2 schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Nea 2 eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in het satijnen opbergzakje, deze vind je in de verpakking van de toy. De Lelo Nea 2 blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Lelo Nea 2 met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten