Tease & Please - Hart Vol Lust & Liefde - Erotisch spel met opdrachten

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Inhoud100 stuks opdrachten
Merk Tease & Please
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Erotische spellen   Fun   Cadeaus tot 25 euro   Cadeaus voor koppels   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Erotische spellen met opdrachten   Erotische kaartspellen  
EAN 8717703521894
Artikelnummer V009603

Productomschrijving

Het hart vol liefde en lust spel van Moodzz stimuleert het liefdesleven van jou en je partner. In dit hart zitten speciale opdrachten die jij en je partner uit moeten voeren. Elke week moeten jullie beide een opdracht uit het hart pakken, in totaal zijn er 50 opdrachten per persoon. De roze briefjes zijn opdrachten voor de vrouwen en de witte briefjes zijn opdrachten voor de mannen. Dankzij dit spel zullen jullie dichter naar elkaar toe groeien. Ook zullen jullie beide evenveel aandacht krijgen en elkaar verwennen.

Voorbeeld opdracht voor de vrouw:
• Smeer jouw borsten en buik in met massageolie, en masseer hiermee zijn schouders, rug en billen. Kortom, geef hem een echte body to body massage.

Voorbeeld opdracht voor de man:
• Je maakt nu een heerlijke ontdekkingsreis over het lichaam van je partner. Ga op sensuele wijze met een veertje, je nagels, je vingertoppen of met het puntje van je tong haar hele lichaam af.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten