Willie Toys - Dubbele cockring

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

KleurOranje
MateriaalSiliconen
Diameter2,4 cm & 3,6 cm
Dikte0,4 cm & 0,7 cm
Merk Willie Toys
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Cockringen   Cadeaus voor hem   Cadeaus tot 10 euro  
EAN 0
Artikelnummer V009633

Productomschrijving

Deze oranje cockring bestaat uit een dubbele ring. De kleine ring dient rond de penis gedragen te worden en de grotere ring rond het scrotum. De ring is rekbaar en hierdoor eenvoudig om de penis en het scrotum te bevestigen. Met de oranje kleur is de ring een opvallende verschijning en een absolute toevoeging aan ieder nachtkastje.

Cockring voor penis en scrotum

De dubbele cockring maakt het mogelijk om deze te dragen om de penis en het scrotum. Het dragen van de dubbele cockring zorgt ervoor dat het orgasme nog langer uitgesteld kan worden. Ook zal het orgasme nóg intenser worden ervaren dan bij een enkele cockring. Ontdek de vele voordelen van een dubbele cockring en bestel hem direct!

Dubbele cockring gebruiken

Het omdoen van de dubbele cockring is iets lastiger dan bij een enkele, maar oefening baart kunst. Bevestig eerst de kleine ring om de penis en zorg er hierbij voor dat de grotere ring aan de onderkant van de penis zit. Bevestig vervolgens de grotere ring om het scrotum. Om het omdoen van de dubbele cockring eenvoudiger te maken, raden wij aan om een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Anderen bekeken ook

Willie spaarpunten