Summer of love 2021: Alles voor jouw sexy zomer! ☀️

Willie Deals

Alle Willie Deals op een rijtje

5 euro cadeau? Meld je aan!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes Willie.nl? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je zult nooit meer een korting, aanbieding of speciale actie missen! Daarnaast ontvang je ook direct 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken op je volgende bestelling! Wacht dus niet en meld je nu aan voor de Willie Nieuwsbrief!

Bedankt voor je aanmelding!
Banner

Direct 5 euro cadeau!

Schrijf je nu in voor de Willie nieuwsbrief en je ontvangt 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken bij jouw volgende aankoop. En dat is pas het begin, want als nieuwsbrief lezer krijg je nog veel vaker fantastische deals! Denk hierbij aan kortingen, gratis goodies en nog veel meer!

Banner

Exclusieve kortingen

Via de nieuwsbrief krijg je regelmatig exclusieve kortingen. Zo is er iedere zondag wat wij "Sexy Sunday" noemen, waarbij je iedere week maar liefst 20% korting krijgt op een andere categorie sextoys, lingerie of BDSM, maar ook op topmerken als Satisfyer, Fleshlight of Womanizer. Daarnaast ontvang je ook vaak kennismakingskorting bij nieuwe toys of merken, en word je op de hoogte gehouden van exclusieve sales.

Banner

Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief lezers weten als eerste wanneer er gratis cadeaus worden weggegeven. Daarmee loop je voor op andere mensen en weet je zeker dat je niet misgrijpt bij een cadeau met een beperkte oplage. Ook ben je de eerste die hoort wanneer er nieuwe producten in het Willie assortiment komen, of wanneer een populair uitverkocht product weer op voorraad is.

Deze pagina heet 'aanbiedingen', maar hij zou ook 'buitenkansjes' kunnen heten. Of 'mazzeltjes', of 'meevallertjes'.

Hoe je het ook noemt, één ding is zeker: jij bent een bofkont dat je nu naar deze pagina zit te kijken, want het kan bijna niet anders of er staat iets een aanbieding tussen waar jij (geluksvogel!) je voordeel mee kan doen. Misschien wilde je al heel lang een Womanizer Pro hebben, maar vond je 'm aan de prijzige kant. BAM! Vijftig eurootjes eraf. Ben je fan van de producten van Willie Toys? Hatsikidee, 70% korting. En die wáren al superscherp geprijsd, dus wij zouden zeggen: sla toe. Had je altijd al een oogje op de Europe Magic Wand, één van onze (letterlijke em figuurlijke) onverslijtbare bestsellers? 29% (dat is dus ne-gen-en-twin-tig procent) korting!

Mijn oma zei vroeger vaak: 'je kan beter spijt hebben van iets dat je gedaan hebt, dan van iets dat je níet gedaan hebt'. Het is wel zo. Maar: hier ga je natuurlijk sowieso geen spijt van hebben. Want alle producten staan garant voor urenlang seksplezier en ontelbare duizelingwekkende orgasmes. En dan kan je dus, terwijl je klaarkomt, denken: ‘Ik heb hier ook nog eens hartstikke veel korting op gekregen! Wat ben ik toch een zondagskind'.