Fun en gadgets

Wat hebben een bordspel, een pakket om een lichtgevende replica van je eigen penis te maken, eetbare bodypaint en een opblaasbaar sekskussen met elkaar te maken? Nou: helemaal niks, eigenlijk. Wat ze verbindt is dat je al deze producten hier, op de Fun & Gadgets pagina van Willie.nl kan vinden. Seks moet natuurlijk wel leuk blijven en daar kan deze categorie uitstekend bij helpen. Bekijk hieronder welke fun & gadgets allemaal verkrijgbaar zijn:

lees meer

Humor & Seks

Of jij op deze pagina aan je trekken komt, dat hangt af van jouw antwoord op de vraag 'Gaan humor en seks samen?'

De ene helft van de mensheid zegt: 'Ja, hè hè, het moet wel een beetje leuk blijven allemaal, er mag best gelachen worden,' terwijl de andere helft zegt: 'Ja, humor is prima, maar als ik net het gevoel heb dat ik de hoofdrol aan het spelen ben in mijn eigen erotische film, dan zit ik niet te wachten op grappen en grollen'.

Voor beide standpunten is iets te zeggen. Als je in Kamp Lachen zit is er bij Fun & Gadgets een hele hoop te vinden. Maar ook degenen die niet warm of koud worden van een paar opblaasbare borsten kunnen hier iets van hun gading vinden. Het Analme Opdrachtenspel is bijvoorbeeld een speelse manier om samen anale seks te ontdekken, Heleen van Royens Sexdagboek biedt een schat aan inspiratie en Het Ultiem Verlangen 100% Kinky Bordspel laat stellen kennis maken met de stoutere kant van erotiek. Have fun!