10 Sekstips die elke vrouw zou moeten weten!

#1: Ga naar de WC

Ga na de seks altijd naar de wc. Als je dit niet doet kun je een blaasontsteking krijgen en dat is niet fijn. Ook al wil je graag nog even knuffelen na de seks, je kunt echt beter eerst even naar de wc gaan.

#2: Be Prepared

Heb altijd een condoom bij je, want niet elke man denkt hieraan. En de leukste dingen gebeuren altijd onverwachts. Zo hoef je dus geen nee te zeggen tegen een heel spannend moment, want jij bent altijd voorbereid met condooms op zak.

#3: Bespreek het gevaar van SOA’s

Heb een conversatie over Soa’s en of hij zich hier op heeft laten testen. Je kunt deze conversatie beter hebben voordat het spannend begint te worden, je wilt hier niet over praten als je eigenlijk al bijna aan het seksen bent. En het schijnt dat mannen het heel sexy vinden als vrouwen nadenken over de gevolgen van onveilige seks.

#4: Slik op gezette tijden de Pil

Neem elke dag de pil op de zelfde tijd en vergeet deze niet. Zo hoef je je niet elke keer na dat je seks hebt gehad je hierover zorgen te maken. Je weet namelijk zeker dat er geen onverwachtse zwangerschappen kunnen ontstaan. Neem de controle over anticonceptie zelf in handen. Wist je trouwens dat je in je stopweek, als je ongesteld bent, gewoon seks kunt hebben met de Beppy tampons?

#5: Glijmiddel is Hip

Realiseer dat glijmiddel niet alleen voor oudere vrouwen is. Glijmiddel is juist hartstikke hip en handig voor iedereen. Je hoeft je echt nergens voor te schamen als je dit nodig hebt. Je hebt glijmiddel zelfs in verschillende smaken. Ook kun je eens glijmiddel proberen die warm wordt, voor een hete nacht!

#6: Schaam je niet bij de Huisarts

Laat het gewoon even checken bij de dokter als je ergens mee zit. Een schimmel infectie komt vaker voor bij vrouwen dan je denkt. Je kunt je hierover de hele dag zorgen maken en denken aan wat voor soa’s het kunnen zijn, maar je kunt ook gewoon even langs de huisarts om het na te laten checken. Ook hier hoef je je niet voor te schamen.

#7: Pijpen met Condoom

Van orale seks kan je ook een soa oplopen. Je voorkomt dit heel makkelijk door een condoom te gebruiken tijdens het pijpen. Er zijn condooms in allerlei lekkere smaken.

#8: Koortslip = No Lipkiss

Kus lovers met een koortslip niet op mond maar op andere opwindende plekken.

#9: Take a Shower

Als hij niet zo fris meer ruikt en je vindt dit moeilijk om te zeggen, kun je altijd nog voorstellen om samen te gaan douchen en daar iets spannends te gaan ondernemen. Zo kwets je hem niet en heb je ook nog eens hartstikke plezier samen onder de douche of in bad.

#10: Vaginale Shampoo

Staat er vanavond intimiteit bij jou op het menu en wil jij fris voor de dag komen? Was je vagina dan alleen met intieme shampoo. Andere zeep verstoort de zuurgraad van de vagina wat uiteindelijk zorgt voor het tegenovergestelde effect.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *