11 Tips voor een sexy selfie

Het sturen van sexy foto’s naar je partner is natuurlijk hartstikke leuk! Maar het kan een beetje tegenvallen. Je wilt een leuke foto sturen, maar het lukt niet helemaal. Het ziet er niet heel goed uit en je schaamt je er misschien een beetje voor. Maar met deze elf tips stuur je voortaan de beste en meest sexy selfies!

1. Maak gebruik van natuurlijk licht

Gelijk een hele belangrijke! Foto’s met natuurlijk licht, zoals daglicht, laten je er altijd beter uit zien. Ook krijg diegene waar je een foto naartoe stuurt de indruk dat je er aandacht en tijd aan hebt besteed. Daardoor zal hij de foto beter waarderen.

2. Gebruik je meest sensuele gezicht

Je gezicht straalt van emotie! Gebruik dat om jouw emotie of gevoel over te brengen naar je partner. Straal jij sexy uit? Dan zal hij of zij dat zien en zelf ook voelen. Mocht je het moeilijk vinden om een sensueel gezicht op te zetten? Probeer je go-to pose uit te voeren, maar doe het nog net iets meer. Kijk nog net iets verder weg, draai je hoofd net iets verder etc. Vaak levert dit al een veel beter gezicht op.

3. Investeer in een standaard

Vind je het moeilijk om een bepaalde pose goed in beeld te krijgen? Vaak moet je kiezen tussen een goede foto van je gezicht, of juist een goede van je body. Samen gaat meestal niet. Investeer daarom in een standaard voor je camera of telefoon. Met de zelfontspanner kan je foto’s van jezelf maken zonder dat je de camera de hele tijd vast moet houden. Oefen even met je meest sexy pose en laat je partner genieten van je full-body shots!

4. Gebruik geen duckface!

De duckface is zóóó fout als het gaat om een sexy foto… je mond net een beetje openen is al veel spannender! En het is helemaal geen moeilijke pose! Het is niet veel meer dan simpelweg je mond openen om uit te ademen. Dat straalt verlangen uit en het zal je partner nóg meer opwinden.

5. Check je achtergrond

Als je een sexy foto van jezelf maakt, moet die foto natuurlijk draaien om jou! Let daarom goed op wat er op de achtergrond gebeurd. Bij een sexy selfie in je bed, moeten vieze kleren die op de grond liggen er natuurlijk niet op staan! Aan de ene kant leidt het heel erg af, waardoor de aandacht niet meer bij jou ligt. Daarnaast geef je de indruk dat je een beetje een slons bent.

6. Laat je curves zien!

Als vrouw heb je curves gekregen… gebruik die dan ook! Mannen willen graag je billen en borsten zien, dus maak daar gebruik van. Probeer het nog spannender te houden door een deel te bedekken en een deel wel te laten zien. Zo houd je hem beter vast als je elkaar pikante foto’s aan het sturen bent.

7. Wissel verschillende shots af

Probeer je foto’s een beetje te laten afwisselen. Dat hij gek is op je borsten, betekent niet dat je elke keer eenzelfde foto moet sturen van je inkijk. Probeer het ook eens vanuit een andere hoek, of probeer af te wisselen hoeveel je laat zien van je borsten.

8. Maak gebruik van filters

Er zijn zat applicaties te vinden op je telefoon die je foto’s kunnen bewerken. Pas eens een filter toe die je foto net een ander sfeer mee geeft. Een sexy pose met een zwart-wit filter, doet het altijd goed!

9. Can I come over?

Dit is een pose die een en al lust uitstraalt. Het is de bedoeling dat je op je rug ligt, en een klein beetje op je zij. Dit geeft het idee dat je wilt opstaan, om ergens naartoe te gaan. Naar hem natuurlijk. Met een berichtje als ‘Can I come over?’ zal je hem helemaal gek maken!

10. Voel je altijd op je gemak

Misschien wel het allerbelangrijkste advies wat we kunnen meegeven: je doet het voor je plezier! Het draait om de lol die je met elkaar hebt. Stop ermee zodra je er even geen plezier meer uit haalt, maar het vooral doet om hem te plezieren. Stuur ook alleen de foto’s die jij wilt sturen. Stuur geen foto’s waar je een slecht gevoel bij hebt, en laat hem dat ook weten als dat nodig is.

11. Onthoud altijd: Er bestaat een kans dat iedereen hem te zien krijgt

Wees slim: Stuur geen foto’s met zowel je gezicht als je lichaam erop. Het kan zomaar gebeuren dat je vriend zijn telefoon verlies of jij de jouwe, dan weet je nooit wat er met die foto’s gebeurt die erop staan opgeslagen. Maar als je gezicht niet goed te zien is, dan ben je in ieder geval ‘veilig’. Zorg er ook voor dat er geen andere herkenbare beelden in de foto zitten, zoals tatoeages, piercings, opvallende kleding of je slaapkamer. In ieder geval niet in combinatie met je gezicht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *