Verrassend: In dit land zijn sextoys het meest populair!


Dat er wereldwijd veel sextoys verkocht worden is bij vele mensen wel bekend. Maar in welke landen wordt er online nou het meest gezocht naar sextoys. Met deze vraag in het achterhoofd heeft Vouchercloud onderzoek gedaan naar het zoekgedrag in (bijna) alle landen van de wereld. De 18 populairste zoektermen gerelateerd aan sextoys zijn vertaald naar alle talen en met elkaar vergeleken. Aan de hand van deze analyse werd, een op bepaalde punten, verrassende rang
lijst opgesteld.

Denemarken leidt de Sextoy ranglijst

De verrassende nummer 1 van de wereldranglijst is Denemarken. In Denemarken zoeken 118 op de 1000 internet gebruikers wel eens naar sextoys of een gerelateerd product hieraan. Het land wordt op de voet gevolgd door een ander Scandinavisch land, Zweden. Ook in dit land zoeken meer dan 100 op de 1000 internetgebruikers wel eens naar sextoys. Het meest verrassende land in de lijst is toch wel Groenland. Dit land vindt zichzelf terug op een 3e plaats met 108 op de 1000 internetgebruikers.

In Denemarken zoeken 118 op de 1000 internet gebruikers wel eens naar sextoys of een gerelateerd product hieraan.

Sextoys populair in Europa

Naast de Top 3 landen valt op dat de Top 20 voornamelijk bestaat uit Europese landen. Maar liefst 17 Europese landen vinden zichzelf terug in de lijst. Alleen Verenigde staten, Australië en het al eerder genoemde Groenland zijn de landen buiten Europa in de Top 20.
Ook Nederland is, met een keurige 6e plaats, in de Top 20 te vinden. De landen waar het minst op Sextoys gezocht wordt, zijn voornamelijk Afrikaanse landen. Landen als Uganda, Nigeria, Burkina Faso en Chad staan op plekken 172, 173 en 174.

Ook Nederland is, met een keurige 6e plaats, in de Top 20 te vinden.

Ben jij ook op zoek naar sextoys? Die kan je natuurlijk eenvoudig op onze website vinden. Mocht je precies de rangschikking van alle landen willen weten, kun je op de kaart hieronder klikken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *