Lust

De beste voeding voor je penis

Er zijn best wel veel pilletjes op de markt die claimen te kunnen helpen bij het krijgen van de perfecte erectie. Maar waarom zou je naar de chemische oplossing grijpen als je ook met natuurlijke middelen kan zorgen voor een betere penisprestatie? Gooi gewoon de onderstaande lijst naar binnen en laat de natuur zijn werk doen!

Vitamine B3
Deze vitamine reduceert cholesterol en dat betekent dat het meehelpt aan de bloedtoevoer naar de penis. B3 komt vooral voor in vlees, vis, gevogelte, noten, zaden en producten met graan.

Vitamine B9
Ook deze vitamine B-variant helpt mee aan de juiste bloedcirculatie die voor een keihard resultaat zorgt. Hij staat ook wel bekend als foliumzuur en je kan hem het beste in de vorm van een supplement nemen.

Vitamine C
De zwellichamen in de penis bestaan uit weefsel en die blijven het gezondst als je voldoende vitamine C binnenkrijgt. Vooral rozenbottel, rode paprika, witlof en kiwi zijn echte vitamine C-bommen.

Vitamine D
Uit een onderzoek naar erectiestoornissen bleek dat bijna de helft van de onderzochten een tekort had aan vitamine D. Niet onbelangrijk dus om genoeg zonlicht mee te pakken, want dat zorgt voor de aanmaak.

Vitamine E
De juiste bloedflow en werking van het penisweefsel krijgt een extra boost door vitamine E. Om genoeg binnen te krijgen, kun je het beste eieren, groenten en granen eten.

Borium
Dit mineraal staat bekend als een belangrijke bouwstof voor sterke botten en spieren. Daarnaast heeft het een positief effect op het testosteronniveau. Je vind borium voornamelijk in aardappelen, pastinaak en wortels.

Ginseng
Voor het kruid Ginseng kun je het beste thee drinken. Het bevordert je uithoudingsvermogen en geeft een echte libido-boost. De genezende kracht ervan is zelfs zo sterk, dat het gebruikt wordt tegen radioactieve straling.

Ginkgo Biloba
Bloedcirculatieproblemen kunnen het beste aangepakt worden met Ginkgo Biloba. Dit kruid laat het bloed beter stromen en is ook nog eens goed voor de verbetering van allerlei hersenfuncties.

Erectiepillen bestellen? Willie.nl biedt ze aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *