Top 10 Sexy ondergoed voor de man

#1: Smoking set
Vrouwen houden van mannen in pak, dus dan is
deze smoking set een gegarandeerd succes. De set bestaat uit een boxer met een wit overhemd detail voorzien van knopen. Ook de manchetten zijn afgewerkt met knopen.
De kleine strik op de kraag zorgt voor de finishing touch.

 

 

 

#2: Blauwe olifant string
Verras je partner met deze blauwe olifant string. Door de string te dragen krijgt jouw slurf ineens een gezicht. De string is gemaakt van polyester en heeft rekbare bandjes en is hierdoor door vrijwel iedereen te dragen.

 

#3: Roze g-string met gespsluiting
Deze roze g-string is voorzien van een zachte, ondoorzichtige stof. De dunne heupbandjes zijn aan de voorkant los te maken met een gespsluiting.

 

 

#4: Cowboy
Tem de wilde verlangens van je partner in deze wilde en sexy cowboy jockstrap! Draag het met vertrouwen en pronk met je billen! De wetlook jockstrap is geregen boven de billen en krijgt een stoere look door de metalen details.

 

 

 

#5: Fantasy set
Verras je partner met deze sexy fantasy set. De set heeft de kleur van de liefde en de klasse van een smoking. De set bestaat uit een kraag met een kleine witte strik. Manchetten met witte knopen en een rode slip met een wit detail.

 

  

#6: Blauwe low-rise string
Deze blauwe low-rise string is voorzien van een ondoorzichtige en zachte stof. De string is rekbaar en heeft daardoor een goede pasvorm.

 

#7: Sportieve zwarte visnet jockstrap

Deze sportieve zwarte jockstrap is aan de voorkant voorzien van een visnet stof. Door de visnet stof is de jockstrap lekker luchtig. De brede rekbare banden om de benen en het middel zorgen er daarnaast voor dat de jockstrap ook geschikt is om te dragen tijdens het sporten.

 

 

 

 
#8: Witte jockstrap van gaas
Deze witte jockstrap is van gaas en daardoor lekker luchtig. De twee zwarte banden om de billen zijn elastisch en zorgen daardoor voor een goede pasvorm. Super sexy dus die blote billen!

 

 

#9: Zwarte glimmende low-rise boxer
Deze zwarte low-rise boxer is van een glimmende stof. Rond de verkorte pijpen is de boxer afgewerkt met een brede zoom. Ook is de boxer voorzien van naden die zorgen voor extra comfort rond het kruis. Dit is perfect voor mannen die even willen shinen;)

 

 

 

 

#10: Witte boxer met zwarte naden

Deze witte boxer heeft een mooie pasvorm. De stof is transparant en  erg luchtig doordat deze van gaas is. Dit is ondergoed dat goed geschikt is voor onder de normale dagelijkse kleding. En er staat ook nog eens een logo van Envy op! 

 

 

This Post Has One Comment

  1. schoonbergen Reply

    Ik ben op zoek naar g strings maat XL. Jullie hebben alleen een rosé maar ik heb liever in tijger print of zwart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *