10 Tips om je seksleven op te pimpen

Tip #1: Plan een date
Soms komt het voor dat jouw seksleven even in een dipje zit, en je het gevoel hebt alsof je partner je even niet meer ziet staan. Plan dan een date zodat je weer wat dichter naar elkaar toegroeit. Je kunt je partner bijvoorbeeld verassen met een luxe dinertje, maar soms kan een avondje naar de bios, met een vibrerend eitje, jullie al veel dichter naar elkaar toebrengen.

Tip #2: Zorg dat je ontspannen bent en vermijd stress
Je kent het wel, je komt thuis van je werk en je hebt eigenlijk niet eens meer zin om te gaan koken. Laat staan om een lekker potje te gaan vrijen. En als het er dan van komt dan zit je eigenlijk alweer met je hoofd bij de enveloppen die je nog op de post moet doen, of vraag je jezelf af of je de auto wel op slot hebt gedaan. Daarom is het belangrijk om echt de tijd te nemen en helemaal ontspannen te zijn voordat je van bil gaat. Wees je dus bewust van het moment in het heden, zodat je hier optimaal van kan genieten.


Tip #3: Wees iemand anders

Hoe spannend is het om seks te hebben met bijvoorbeeld een dominante leraar? Een rollenspel kan echt een verrijking zijn van je seksleven. Je kunt heel makkelijk aan een zusterpakje komen of als je liever een politieman bent is dit ook geen probleem. Je kunt je ook kleden als ondeugend schoolmeisje. Doe twee vlechten in het haar,  een kort rokje aan en een topje en je bent klaar voor een leuke avond!

 Tip #4: Spreek fantasieën naar elkaar uit
Misschien vind je het wel hartstikke saai worden, elke keer dezelfde standjes. Daarom is het leuk om fantasieën naar elkaar uit te spreken. Vind je het moeilijk om zomaar uit het niets te zeggen, begin dan eens om aan je partner te vragen waar hij stiekem van droomt. Dit kan met behulp van de leuke sex talk kaartjes. Waarschijnlijk zul je dan merken dat je partner ook benieuwd is naar jouw guilty pleasures in bed. Hierdoor kun je weer eens wat anders gaan proberen.

Tip #5: Vergeet het allerbelangrijkste niet: voorspel
Je hoort wel vaker dat na een tijdje de voorspel een beetje wordt vergeten. Maar dit is wel heel erg belangrijk. Het kan ook zijn dat je wel aan voorspel doet, maar dat dit ook een beetje saai wordt. Ik bedoel nou weet ik wel hoe ik hem of haar oraal kan bevredigen en ik weet ook hoe het voelt. Probeer eens wat leuke producten met het voorspel, denk bijvoorbeeld aan Geisha ballen.

Tip #6: Bezoek samen een erotische beurs
Ben je totaal inspiratieloos? Dan kun je natuurlijk op internet wat onderzoek doen. Maar je kunt ook samen naar een erotische beurs gaan. Hier worden producten helemaal uitgelegd en kun je de producten ook meteen aanschaffen. Een erotische beurs wordt ook vaak door vriendinnen bezocht en is dus helemaal niet raar of iets waar je jezelf voor hoeft te schamen. En door dit samen met je partner te doen, groeien jullie ook nog eens naar elkaar toe!

Tip #7: Hapje, drankje, filmpje?
Plan eens gewoon een avondje samen op de bank. En vergeet hierbij vooral niet een flesje wijn met een lekker hapje. Ook wat kaarsjes hier en daar zijn onmisbaar voor zo’n avondje. Hierdoor kom je in een lekker ontspannen sfeer. Ga samen een erotische getinte film kijken, misschien brengt dit nog wat leuke ideeën op. En met een beetje geluk zien jullie de film niet af, omdat jullie het te druk hebben met andere dingen….

Tip #8: Verhoog je libido
Er zijn heel veel verschillende libido verhogende producten. Een man zou eens Libido Forte kunnen uitproberen, voor een vrouw zijn ook speciale capsules die het seksuele verlangen, het uithoudingsvermogen en de prestaties positief beïnvloeden. Maar je kunt ook kiezen voor iets minder heftigs namelijk een opwindende gel.

Tip #9: Ik zie ik zie wat jij niet ziet….
Speel eens een leuk spannend spelletje, voorbeeld hiervoor is een spelletje van Lust. Dit is een boordspel waarin je nieuwe romantische en lichamelijke intimiteiten met je geliefde kan ontdekken. Maar er zijn nog tal andere spelletjes waarin je veel plezier met elkaar kunt beleven.

Tip #10: Ga op ontdekkingsreis met jezelf
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het gevoel hebt dat de dip in jullie seksleven door jou komt. Hiervoor kun je zelf op ontdekking gaan en video’s kijken om het een en ander te leren van het ander geslacht. Maar je kunt ook nieuwe dingen bij jezelf ontdekken, hiervoor kun je eventueel wat sextoys voor gebruiken.

Heb jij nou helemaal geen partner, maar wil je wel je seksleven pimpen? Ook dan kun je sextoys uitproberen. Er zijn zoveel verschillende producten, dat je echt niet hoeft te gaan wachten tot er een geliefde op je pad komt om mee te experimenteren!

Succes allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *