Hoe krijg je gegarandeerd een Orgasme?

Er zijn een aantal dingen in het leven die je gegarandeerd gaat meemaken. Zoals ongesteld worden net voordat je lekker naar het strand wilt. Of je ex tegenkomen terwijl je een enorme bad-hair-day hebt. Maar een orgasme, dat is niet altijd gegarandeerd. Maar met de Womanizer is dat nu verleden tijd.

De Womanizer ziet er misschien een beetje raar uit, maar is een van de meest effectieve seksspeeltjes van dit moment. Dit unieke speeltje geeft geen stimulatie door trillingen en vibraties, maar door een zuignapje. Daarom is de Womanizer ook zo speciaal in vergelijking met alle andere vibrators.

Specificaties

Je kunt de womanizer in heel veel verschillende kleuren krijgen. Je hebt Womanizers met een luipaardenprint of slangenprint, maar natuurlijk ook gewoon kleuren zoals paars en groen. De Womanizer heeft een juwelen button waarmee dit speeltje bediend kan worden. Naast de Womanizer is de opvolger ook al een tijdje op de markt. De Womanizer Pro is eveneens verkrijgbaar in verschillende classy kleuren.

Hoe gebruik je de Womanizer

Je kunt de Womanizer het best als eerst even testen op je vingertoppen, zodat je een gevoel krijgt hoe het werkt en voelt. Zet de Womanizer aan en zet de zuignap zachtjes op je duim. Als het geluid van de motor verdwijnt betekend het dat de Womanizer waarschijnlijk op de goede plek zit.
Zet vervolgens de zuignap van de Womanizer op je clitoris. Het kan even duren totdat je gewend bent aan het gevoel. Het is echt een heel ander gevoel dan een vibrator. Je kunt nu spelen met de intensiteit door op het juwelen button te drukken. Meer dan de helft van de gebruikers van de Womanizer krijgt een orgasme binnen 1 minuut. Veel vrouwen hadden moeite met het krijgen van een orgasme, maar met de Womanizer is dit echt verleden tijd!

Voorbereidingen van je orgasme

1. Eet een heerlijke maaltijd. (eiwitten zorgen voor meer uithoudingsvermogen!)
2. Doe iets aan waarin je jezelf sexy of comfortabel voelt.
3. Doe je telefoon uit, je wilt namelijk niet gestoord worden.
4. Zorg voor wat sfeer, kaarsjes bijvoorbeeld.
5. Maak je hoofd even leeg en zet al je zorgen opzij.
6. Doe de deur op slot, en geniet van de Womanizer!

Het is misschien een investering, maar volgens heel veel vrouwen zeker de moeite waard! Met 100% orgasme garantie is dit echt een musthave voor alle vrouwen en daardoor dus onmisbaar in jouw nachtkastje!

Productbeoordeling Womanizer

Geschreven door Bantazar op 4-10-2015
Product beoordeling:
1-ster-klein1-ster-klein1-ster-klein1-ster-klein1-ster-klein
Prijs/kwaliteit verhouding:
1-ster-klein1-ster-klein1-ster-klein1-ster-kleinlege-ster

Wat een geweldig apparaat. Het orgasme wat de vrouw krijgt fenomenaal gewoon. Het gemoan erbij fantastisch. Doet precies zoals beschreven. Enigste nadeel is het uiterlijk. Kan nog verbeterd worden. Vandaar 4 sterren voor prijs kwaliteit verhouding. Maar een aanrader is het zeker. Als je het geld ervoor over heb. Zou ik zeggen kopen. En geniet van het plezier voor beide partijen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *