Algemeen

Top 10 dingen waar vrouwen op afknappen

Een eerste date verloopt bijna nooit helemaal vlekkeloos. Dit is ook helemaal niet erg. Maar wat wordt door vrouwen nou het meest gezien als afknapper? Hieronder een lijst met de meest voorkomende afknappers bij een man.

#10: Te laat komen!

Te laat komen bij een date, dit is echt een no-go! Maar veel te vroeg komen is ook niet handig, want vrouwen hebben veel tijd nodig om uit te zoeken wat ze aantrekken. Vrouwen hebben het liefst dat je op de tijd komt die jullie hebben afgesproken.

#9: Luidruchtig zijn

Harde geluiden maken wordt vaak niet echt gewaardeerd door de vrouwen. Ontspan.

#8: Gierigheid

Tegenwoordig hoeven de mannen niet meer elke date te betalen, maar de rekening tot op de cent delen is wel echt overdreven. Gierige mannen gaan met lege handen terug naar huis.

#7: Onverzorgde mannen

Onverzorgde mannen maken echt geen kans bij vrouwen. Dat een man na het sporten niet meer naar roosjes ruikt oké, maar zorg voor de date dat je er lekker fris en fruitig bij loopt.  Een lekkere aftershave is ook altijd mooi meegenomen.

#6:  Onduidelijke mannen

Vrouwen ergeren zich dood aan mannen die niet zeggen wat ze willen. Duidelijkheid vinden vrouwen heerlijk mannelijk.

#5: Saaie mannen

Saaie mannen vinden de vrouwen maar niks. Geniet lekker van het leven.

#4: Social Media Addict

De hele tijd je Facebook checken, of telkens reageren op je vrienden terwijl je bij je date zit? Nou dan was dat waarschijnlijk ook meteen de laatste date!

#3: Jaloezie

Jaloerse mannen, ergens heel lief en schattig, maar in ernstige proporties echt een afknapper. Leuke vrouwen krijgen nou eenmaal aandacht, was dat niet de reden dat je verliefd op haar werd?

#2: Opscheppen

Een beetje stoer kan. Maar continu over alles opscheppen, daar wordt een vrouw niet echt warm van.

#1:  Egoïsme

Een man die egoïstisch is in bed wordt toch wel echt gezien als de allergrootste afknapper! Maak het spannend en laat haar maximaal genieten.

Ga naar Willie.nl voor de leukste kadotips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *