Ontdekken

Top 10 Aanraders voor Thuisblijvers

Vanwege het Coronavirus moeten steeds meer mensen thuiswerken en ook in het weekend bij voorkeur thuisblijven. Als je dagenlang alleen of met je partner in een huis zit, kan op een gegeven moment de verveling toeslaan. Gelukkig worden pakketten nog wel steeds bezorgd en kan je dus lekker online blijven shoppen. Weet je niet zeker wat je wilt? Wij hebben 10 aanraders voor je waarmee jij je zeker niet zult vervelen!

1. FF Yoga Seksschommel

We beginnen gelijk met een multifunctioneel product. Nu ook de sportscholen gesloten zijn, is het belangrijk dat je blijft bewegen. Uiteraard vinden wij seks dan een uitstekend alternatief. En met deze FF Yoga Seksschommel kan je allerlei verschillende standjes proberen, waarmee je gelijk je spieren traint. Maar ook als je alleen je spieren wilt trainen of helemaal zen wilt worden, is deze seksschommel geschikt. Verschillende Yoga standjes zijn met de schommel uit te voeren, maar ook opdrukken met je benen in de schommel is een absolute aanrader.

2. We-vibe

De producten van We-Vibe zijn geschikt voor alle thuiswerk of -blijf stelletjes. De meeste producten van We-Vibe zijn namelijk op afstand bestuurbaar. Als je bijvoorbeeld lekker samen thuis aan het werken bent, kan je het wat spannender maken door een We-Vibe te dragen. Pauze nemen is nog nooit zo leuk geweest. Maar ook als je gescheiden van je partner binnen moet blijven, is We-Vibe een absolute aanrader. De We-Vibe Sync bijvoorbeeld, is een koppel vibrator die te bedienen is met een smartphone. Zo hoef je niet eens bij elkaar in de buurt te zijn om toch met elkaar te kunnen spelen. Ieder nadeel heeft z’n voordeel, toch?

3. Willie Silicone Vibrerend Eitje

Sprak het idee van de We-Vibe en samen thuiswerken wel aan? Dan is er ook een goedkoper alternatief: Het Willie Silicone Vibrerend Eitje. Het eitje heeft tien verschillende vibratie standen die eenvoudig te bedienen zijn met een afstandsbediening. Omdat het bereik van de afstandsbediening tot wel tien meter gaat, hoef je niet eens in dezelfde ruimte te werken om het je partner naar de zin te maken. Zodra jij het eitje met de afstandsbediening aanzet, zal je partner snel genoeg naar je toekomen. Meer weten over hoe het eitje precies werkt? Bekijk de video hieronder.

4. Willie Dobbelstenen

Dobbelen met Sinterklaas of Kerst zijn echte tradities geworden in ons land. En als we dat allemaal zo leuk vinden, waarom zou je dan niet eens een wat spannender dobbelspel gaan spelen. Met de Willie Dobbelstenen hoeven jullie je geen dag meer te vervelen. Met 216 mogelijke uitkomsten, kunnen jullie, zeker als je een opdracht per dag doet, wel even vooruit. Opdrachten als “kus een tepel op de tafel” of “zuig een lichaamsdeel naar keuze in de keuken” zullen jullie ook het huis op een nieuwe manier leren kennen.

5. Explicit blue Delay Gel

Natuurlijk is een normaal seksueel avontuurtje tussen de lakens ook altijd een goede manier om de verveling tegen te gaan. Omdat jullie nu toch alle tijd hebben, is het dan niet lekker als het nóg langer duurt? Met de Explicit Blue Delay Gel wordt de penis enigszins verdoofd, waardoor hij ook minder gevoelig wordt. Dit heeft weer als voordeel dat het langer duurt totdat je tot een ejaculatie komt. Nog langer genieten van de seks dus! Wie wil dat nou niet?

6. Willie clitorisgel

Als we voor de mannen een gel aanraden, kunnen de vrouwen natuurlijk niet achterblijven. En dan kunnen wij maar aan een soort gel denken, de Clitoris Gel. Clitoris Gel stimuleert de clitoris extra door middel van een tintelend gevoel. Hierdoor wordt de vrouw extra gestimuleerd tijdens de seks, maar zeker ook tijdens het spelen met een sextoy. Een multifunctionele gel dus, die je zeker in huis moet halen als thuisblijver.

7. STROKR BlowMi

Zit je dit als vrijgezelle man nou te lezen en denk je: “wat heb ik hier allemaal aan”. Dan kunnen we je nu vertellen dat het moment voor jou is aangebroken. Voor hebben we namelijk de STROKR BlowMi uitgekozen. De BlowMi is een masturbator met een vibrerende, verwarmende, maar vooral zuigende stimulatie. Dit maakt dat de BlowMi als een van de eerste masturbators een blowjob kan simuleren. Vrijgezel zijn is niet erg en zeker niet met de BlowMi!

8. Willie Cockring

Al jaren een van de bestsellers op de website: De Willie Cockring. Geeft een hoop plezier voor weinig geld. Is een absolute aanrader bij het cowgirl standje en kan ook nog eens gebruikt worden als clitoris stimulator. Wat wil je nog meer? Heb je al een favoriet in deze lijst gevonden? Dan is de Willie Cockring zeker een aanrader om mee te bestellen. Want zeg nou zelf; 2,95 is geen geld, toch?

9. Willie Wand vibrator

Behalve seks is een lekkere massage ook een aangename afleiding van de dagelijkse bezigheden. Met de Willie Toys My Magic Vibes haal je niet alleen een apparaat in huis waarmee je heerlijk kan masseren, maar ook nog eens een van de beste clitoris stimulators. Je kan dus ongemerkt overgaan van een massage in een erotische massage. “Best of both worlds” wat ons betreft. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan het filmpje waarin Lisa de enige echte My Magic Vibes reviewed:

10. Safe Condooms met extra glijmiddel (Superlube)

Omdat veiligheid zeker in deze tijd boven alles gaat, geldt dit natuurlijk ook voor seks. Daarom is het altijd aan te raden om een condoom te gebruiken. En als je dan condooms gebruikt, kan je wat ons betreft het beste de Safe Superlube Condooms gebruiken. Deze condooms zijn voorzien van extra glijmiddel waardoor de seks nóg lekkerder wordt. Daarbij bieden de condooms natuurlijk de optimale veiligheid. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *