Ontdekken

Hoe kan je Beffen? 10x Tips / technieken om te beffen

Een vrouw beffen klinkt platter dan het is. Als een vrouw goed gebeft wordt is het voor haar namelijk een van de beste manieren van stimulatie. Aan de ene kant omdat stimulatie met de tong een unieke manier van stimulatie is. Maar zeker ook omdat het een intieme manier van stimulatie is. Als je als partner iemand wilt beffen betekent dit namelijk dat je veel voor de vrouw over hebt. Maar hoe moet je beffen? Het is een vraag die we vaak krijgen. Daarom hebben we hieronder 10 tips & technieken opgesteld die bijdragen aan het perfect beffen van een vrouw.

Tip #1: Stel de vrouw op haar gemak

Een goede bef techniek begint ermee dat de vrouw op haar gemak is bij jou. Sommige vrouwen kunnen het nog wel eens ongemakkelijk vinden als je naar beneden afdaalt. Het is dan belangrijk dat je ervoor zorgt dat de vrouw er net zoveel zin in heeft als jij. Want we weten allemaal, hoe relaxter de vrouw is, hoe sneller ze opgewonden raakt. En deze opwinding kan er weer voor zorgen dat het beffen een succes wordt.

Tip #2: Bepaal (met je partner) het juiste standje

Naast het op het gemak stellen van je partner is het ook belangrijk om vooraf het beste standje te bepalen. De vrouw die gebeft wordt, heeft meestal al ervaring met meerdere standjes en kan aangeven wat haar voorkeur is. De meest voor de hand liggende optie is liggend op bed. Maar je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om op een stoel of bank te gaan zitten. Op deze manier kan de partner die beft eenvoudig op de knieën voor de vagina gaan zitten. Niets staat heerlijke stimulatie door beffen dan nog in de weg.

Tip #3: Begin bovenaan

De kunst van beffen is om er niet direct mee te beginnen. Hoe meer opwinding de vrouw voelt voordat je eraan begint, hoe groter de kans op een overweldigend orgasme. Het is dan ook een goede bef techniek om niet direct bij de vagina te beginnen. Begin met het zoenen van de vrouw en ga langzaam naar beneden. Geef hierbij kusjes in de nek, achter het oor, op de borsten, op de buik, op de heupen, op de dijen en ga zo maar door. Je kunt er zelfs voor kiezen om voorbij de vagina te gaan en ook de benen te teasen. Door zo een soort route naar de vagina af te leggen, zal de vrouw bijna smeken om te beginnen met beffen.

Tip #4: Vind de clitoris

Een belangrijke voorwaarde van goed beffen is dat je de clitoris weet te vinden. Want na de g-spot (die in de vagina zit) is de clitoris dé stimulatieplek bij de vrouw. De clitoris is te vinden bovenin de vagina en heeft de vorm van een klein bobbeltje. Als je deze plek hebt gevonden kan het echte beffen beginnen. Toch is het belangrijk om je niet alleen maar op de clitoris te focussen, maar daarover later meer.

Tip #5: Bouw het tempo op

Misschien ken je de term “likken als lassie” wel. Ondanks dat deze term veel gebruikt wordt, is het niet een techniek die je altijd maar moet aanhouden. Met de term wordt namelijk bedoelt dat je constant in een hoog tempo met je tong over de clitoris en/of vagina beweegt. Het is echter veel belangrijker om het rustig op te bouwen en te luisteren naar de ademhaling van de vrouw. Wanneer de vrouw zwaarder gaat ademen, kan je het tempo steeds verder opvoeren zodat je bij haar hoogtepunt ook op jouw stimulatie hoogtepunt zit. Ondanks dat het misschien tegen je natuur ingaat, is het dus belangrijk om rustig te beginnen met beffen.

Tip #6: Gebruik je handen

Als je aan beffen denkt, denk je waarschijnlijk vooral aan orale bevrediging. Toch kunnen je handen ook van pas komen als je aan het beffen bent. Je kunt bijvoorbeeld tegelijkertijd de G-Spot stimuleren met je vingers. Maar ook het stimuleren van de clitoris kan je afwisselen met tong en vingers. Als je je handen vrij hebt, kun je deze ook gebruiken om de vrouw te strelen. Of je masseert haar borsten en stimuleert haar tepels terwijl je aan het beffen bent. Kortom, genoeg mogelijkheden om je handen te gebruiken tijdens het beffen.

Tip #7: Luister naar live tips

Wat ook belangrijk is tijdens het beffen, is dat je luistert naar jet partner. Zij kan aangeven of je een stukje hoger of lager moet. Maar ook of je sneller of langzamer moet likken. Deze live tips zijn niet alleen voor je partner belangrijk, maar ook voor jou. Als zij namelijk een betere ervaring beleeft, zal ze tot een lekkerder hoogtepunt komen. Vergeet ook de technieken en trucjes die je bij de ex hebt geleerd, iedere vrouw heeft haar eigen voorkeuren. Als je je in het begin laat leiden door tips en tricks, zal je hier in de toekomst zeker profijt van hebben!

Tip #8: Geen tanden

Als je na het lezen van de tip “gebruik je handen” denkt dat het ook verstandig is om je tanden te gebruiken, kunnen we je uit de droom helpen. Het gebruiken van je tanden is een absolute NO GO! De vagina is een zeer gevoelige plek en (bijna) geen vrouw vindt het prettig als ze daarin gebeten wordt. In de lippen, tepels of oren kan je voorzichtig proberen te bijten, bij de vagina is dit geen verstandig idee. Mocht je het toch van plan willen zijn, bespreek het van tevoren dan zeker even met je partner. Misschien heb je een kinky chick aan de haak geslagen die ervan houdt, maar in de meeste gevallen zal je te horen krijgen dat je het beter niet kunt doen.

Tip #9: Wissel af

Ondanks dat we bij tip 4 hebben gezegd dat je de clitoris moet vinden, is het toch belangrijk om je hier niet alleen maar op te focussen. Wissel het kussen of likken van de clitoris af met andere erogene zones. Richt je bijvoorbeeld af en toe op de schaamstreek en de schaamlippen. Maar ook het kussen van de binnenste dijen kan als zeer opwindend worden ervaren. Maar dwaal ook weer eens af naar boven en lik of kus de borsten van de vrouw. Door op deze manier het beffen af te wisselen met andere stimulatievorm, zal het hoogtepunt van de vrouw uiteindelijk nog beter zijn.

Tip #10: Wees geduldig

De laatste tip die we je willen meegeven is: Wees geduldig. Bij beffen duurt het over het algemeen langer tot de vrouw tot een orgasme komt dan bij bijvoorbeeld vingeren. Ondanks dat wij het ons niet kunnen voorstellen, kan je het daardoor een beetje eentonig gaan vinden. Ons advies is dan ook om het alfabet te beffen. Dit houdt in dat je met je tong de vormen van de letters maakt. Dit zorgt er bij jou voor dat je het lekker afwisselend houdt en bij de vrouw voor gevarieerde stimulatie.

Tien tips waarmee je hopelijk de vrouw van je dromen perfect kunt beffen. Hopelijk heb je wat aan de tips. Als laatste willen we nog zeggen dat het bij het beffen toch echt om de vrouw draait die gebeft wordt. Luister dan ook goed naar haar en geef haar de bef stimulatie van haar leven. Op die manier creëer je een win/win situatie en is er gegarandeerd spraken van een “return the favour” situatie.

This Post Has One Comment

  1. John Ladykiller Reply

    Mits goed gedaan is beffen erg prettig voor een vrouw en er zijn veel vrouwen die door penetratie geen orgasme kunnen krijgen. Beffen of het gebruik van seksspeeltjes zoals een vibrator kan dan de oplossing brengen. Fantaseren helpt natuurlijk ook erg mee onze hersenen zijn ons grootste stimulering`s orgaan. Vraag je partner hoe ze het lekker vindt en zeker ook hoe ze het niet lekker vindt!!! Als je als een wild konijn met je tong over haar clitoris blijft gaan en na 2 minuten moet stoppen omdat je tong als een dooie lap in je mond hangt of je haar daarmee mateloos irriteert. Dan kan ik me voorstellen dat er vrouwen zijn die liever anders gebeft worden. Dus praat met elkaar, voel je niet aangesproken maar leer van elkaar. Die mond en tong zijn dus niet alleen gemaakt voor orale sex maar ook om te communiceren. Alleen op die manier leer je elkaar beter kennen en samen meer te genieten van erotiek en seksualiteit. Nog meer tips nodig? Bezoek dan zeker eens https://ladykiller.nl/beffen/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *