Standje van de Week

Standje van de Week: De Wederzijdse Siësta

Tijdens de seks in slaap vallen, je hoort er wel eens verhalen over. Wij dachten altijd dat het fabeltjes waren, totdat we het standje van deze week tegenkwamen. Dit standje is voor beide partners zo ontspannen, dat je er bijna bij in slaap zou vallen. Uiteraard gaat dat niet gebeuren, want het standje zorgt ook voor heerlijke stimulatie. Het standje van deze week is: De wederzijdse Siësta. Normaal is de siësta een middagdutje, maar wij vinden dat je in de middag veel leukere dingen kunt doen.

Het Standje

Omdat het standje zorgt voor ontspanning, is deze ook redelijk makkelijk uit te voeren. Allereerst gaat de man op z’n zij liggen, waarbij hij met zijn hoofd op zijn hand steunt. Vervolgens gaat de vrouw met haar benen, gehoekt, over hem heen liggen. Als zij haar benen ietsjes spreidt, kan de man eenvoudig zijn penis inbrengen. Omdat je allebei je handen vrij hebt, kun je elkaar op alle plekken betasten. Tip: bij dit standje kan ook de vrouw heen en weer bewegen. Als jullie allebei het juiste ritme te pakken hebben, wordt het standje nog intenser.

De Wederzijdse Siësta met Massageolie

Omdat beide partners tijdens de wederzijdse siësta hun handen vrij hebben, kan er eenvoudig massageolie gebruikt worden. Niet zozeer om elkaar te masseren, maar wel om het strelen en betasten te bevorderen. Wil je elkaar toch masseren, is het gebruiken van de massageolie zeker een aanrader voor het voorspel. Na de massages kunnen jullie heerlijk genieten van jullie geoliede lichamen tijdens de wederzijdse siësta. Zoals jullie van ons gewend zijn, raden we ook een beetje glijmiddel op waterbasis aan bij dit standje. Enjoy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *