Standje van de Week

Standje van de week: De Stoel vs. De Wilde Rodeo

Het is weer tijd voor een nieuwe “welk standje is het veiligst”. Deze week hebben we gekozen voor de Stoel en de Wilde Rodeo. Zoals je, als trouwe lezer, wellicht weet is de Wilde Rodeo al eens voorbij gekomen. Het lijkt dan ook voor de hand te liggen dat de Stoel, de veilige van de twee is. Lees snel verder om te kijken of je het bij het juiste eind hebt.

Welk standje is het veiligst

Zoals je wellicht al dacht, is de Wilde Rodeo inderdaad een standje dat wordt afgeraden in deze tijd van Corona. Omdat de vrouw bovenop de man zit met haar gezicht naar hem toe, komen jullie dicht bij elkaar in de buurt. Maar niet getreurd, ook deze week hebben we weer een heerlijk alternatief voor jullie uitgekozen. En dan hebben we het deze week over de Stoel. In tegenstelling tot de Wilde Rodeo, zit de vrouw bij dit standje met haar rug naar de man toe.

De man gaat namelijk op zijn rug liggen waarbij hij zijn knieën naar zijn borst trekt. Op deze manier vormt hij een soort stoel vaar de vrouw op plaats kan nemen. Belangrijk hierbij is dat jullie elkaar stevig vasthouden bij de polsen. Op deze manier wordt het standje een stuk stabieler. De vrouw kan vervolgens het tempo bepalen, door op en neer te bewegen. Omdat er veel druk op de man komt, is het aan te raden dit standje op een zachte ondergrond te doen.

De Stoel met Sextoys

Omdat we ons kunnen voorstellen dat dit standje zeer uitdagend en complex kan zijn, zouden jullie kunnen overwegen om een seksschommel te gebruiken. Zéker als de seksschommel in het plafond is vastgemaakt, kan de vrouw zich eenvoudig in de menselijke stoel van haar partner laten zakken. Uiteraard adviseren wij ook een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Zijn jullie klaar voor die nieuwe Coronastandje?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *