Standje van de Week

Standje van de week: De Pauze

Pauze tijdens de seks? Soms ben je er misschien wel aan toe. Goed nieuws; met die standje kunnen mannen even op adem komen en pauze nemen. Dit is natuurlijk niet letterlijk het geval want als de vrouw goed het initiatief neemt, is de man aan het eind van het standje alsnog buiten adem. De pauze is dan ook een heerlijk standje waarbij de vrouw de dominante rol heeft.

Het standje

De man gaat op zijn rug liggen met gestrekte benen. Hierbij kan hij het beste de benen iets spreiden om te zorgen voor extra stabiliteit. Vervolgens gaat de vrouw over hem heen, op haar knieën zitten. De vrouw zit hierbij met haar rug naar hem toe, waarbij een hole rug zorgt voor de beste stimulatie. Door de rug namelijk hol te houden, kantelen de bekken dusdanig dat de g-spot optimaal gestimuleerd wordt. De vrouw bepaald nu het tempo door op en neer te bewegen. De man kan de vrouw bij haar billen pakken om het tempo extra kracht bij te zetten.

De Pauze met Sextoys

Zoals jullie van ons gewend zijn adviseren we ook bij dit standje weer een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt de ervaring van dit standje nog beter. Ondanks dat de pauze een standje is waar beide partners heerlijke stimulatie ervaren. Kunnen jullie met de We-Vibe Jive ook nog vibraties aan deze stimulatie toevoegen. Omdat deze partnervibrator wordt ingebracht bij de vrouw, wordt zowel de penis van de man, als de g-spot van de vrouw gestimuleerd. Omdat de vrouw met haar rug naar de man toe zit. Kan hij haar liefdevolle klapjes geven op haar billen. Dit kan met de hand, maar hiervoor kan je ook een onschuldige zweep gebruiken. Hoe jullie het standje ook uitvoeren, geniet ervan!

Gerelateerde producten:

FF Gold Uitdagende Zweep
We-Vibe Jive
Willie Glijmiddel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *