Ontdekken

Wat is de beste koppelvibrator? Bekijk onze top 5!

Koppelvibrators is een populaire categorie onder de sextoys. En uit de omschrijving kan je al een beetje opmaken wat een koppelvibrator ongeveer is. Maar wat is een koppelvibrator nou precies? En hoe werkt een koppelvibrator? En wat zijn nou de beste koppelvibrators om te kopen? Het zijn allemaal vragen waar je over nadenkt voordat je overgaat tot de aankoop van een partnervibrator. In dit blog beantwoorden we alle vragen en adviseren we je de beste koppelvibrator voor jou en je partner.

Wat is een koppelvibrator?

Als eerste beantwoorden we de vraag wat een koppelvibrator is. De belangrijkste voorwaarde van een koppelvibrator is dat deze samen met je partner te gebruiken is. Hierbij is een voorwaarde dat de vibrator ervoor moet kunnen zorgen dat bij beide partners tegelijkertijd gestimuleerd worden. Deze stimulatie kan op verschillende manieren teweeg worden gebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stimuleren van de G-Spot bij de vrouw en de penis van de man. Maar ook het stimuleren van de clitoris tegelijkertijd met de penis behoort tot de mogelijkheden bij een koppelvibrator. Het verschilt ook per koppelvibrator welke partner de vibrator draagt. Zo kan een koppelvibrator om de penis van de man bevestigd worden of ingebracht worden bij de vrouw. In de meeste gevallen is het wel zo dat de stimulatie van beide partners gebeurt tijdens de penetratie.

Hoe werkt een koppelvibrator?

Nu we weten wat een koppelvibrator is of aan welke voorwaarde moet worden voldaan om een vibrator als een koppelvibrator aan te merken, is het tijd om te weten hoe het precies in zijn werk gaat. Zoals we net al zeiden, zijn er twee opties bij het gebruiken van een partnervibrator. De eerste manier is dat de partnervibrator om de penis bevestigd kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cockring met hieraan een extra vibrerend stuk bevestigd. Dit vibrerende onderdeel kan dan de clitoris of de g-spot stimuleren, wanneer de penis bij de vrouw wordt ingebracht. Een andere manier is dat de vrouw de koppelvibrator inbrengt en zo haar clitoris en/of haar g-spot stimuleert. Tijdens de penetratie wordt de penis dan automatisch aan de binnenkant van de vagina gestimuleerd. Hierbij kunnen de stimulatiepatronen bedient worden met drukknoppen op de koppelvibrator of met een bijbehorende afstandsbediening.

Top 5 beste koppelvibrators

Zoals bij de eerder beantwoorden vragen wel duidelijk is geworden, is dat er niet een standaard koppelvibrator is. Daarom hebben we een top 5 beste koppelvibrators voor je op een rijtje gezet. Iedere koppelvibrator heeft hierbij een andere manier van stimuleren. Bekijk het rijtje dus goed en bepaal welke koppelvibrator het beste bij jullie past.

5. Satisfyer Partner Multifun 3

De Satisfyer Partner Multifun 3 is een veelzijdige koppelvibrator. Hij kan gebruikt worden tijdens de penetratie. Ook tijdens het voorspel kan deze Satisfyer Partner Multiufun iedere partner individueel stimuleren. De beweegbare kop van de Partner Multifun 3 kan 180 graden gedraaid worden, wat betekent dat je deze Satisfyer bij heel veel standjes kunt gebruiken. Goed voor eindeloos samen genieten!

4. Svakom Tammy vibrerende cockring

De Svakom Tammy vibrerende cockring kan bij de man om de penis en het scrotum bevestigd worden. Hierdoor zullen alle stimulatieprikkels het orgasme intenser ervaren worden. Voor de vrouw is de cockring voorzien van een stimulatiekop met nopjes en ribbels. Hierbij is een speciale plek voor de clitoris gevormd. De Svakom Tammy vibrerende cockring is het beste te gebruiken bij het cowgirl standje. Hierbij ervaren zowel de man als de vrouw de meest intense stimulatie van deze koppelvibrator.

3. Satisfyer Double Joy

De Satisfyer Double Joy is een koppelvibrator die te bedienen is met een app op je smartphone. Door de U-Vorm wordt zowel de clitoris, g-spot als de penis gestimuleerd. De Satisfyer Double Joy heeft tien verschillende vibratiepatronen die te bedienen zijn met drukknoppen, maar dus ook met je smartphone. Zo heb je de bediening van deze koppelvibrator altijd bij de hand. Dankzij de waterdichte afwerking kan de Satisfyer Double Joy ook onder water gebruikt worden.

2. Satisfyer Partner Multifun 1

De derde Satisfyer in de lijst is eveneens een veelzijdige koppelvibrator. De Satisfyer Partner Multifun 1 is namelijk om verschillende manieren om de penis te bevestigen. Daarbij kan de koppelvibrator ook zorgen voor hele precieze clitoris- én g-spot stimulatie. Voor beide partners zorgt deze koppelvibrator dan ook op verschillende manieren voor heerlijke stimulatie. Zowel tijdens de penetratie als ervoor of erna.

1. We-Vibe Unite 2

De beste koppelvibrator der koppelvibrators moet toch wel van We-Vibe zijn. Dit merk heeft de eerste koppelvibrator ontwikkeld en deze is nog altijd een groot succes. De vrouw brengt de We-Vibe in waardoor tegelijkertijd haar clitoris en g-spot worden gestimuleerd. Vervolgens brengt de man zijn penis in en ervaart de vrouw een unieke stimulatie van de penis én de vibrator. Omdat de penis ook tegen de vibrator aan beweegt, zal ook de man extra gestimuleerd worden. Met behulp van de drukknoppen op deze koppelvibrator, kunnen jullie je favoriete vibratiestand bepalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *