Standje van de Week

Standje van de Week: De Missionaris

Het standje van de week is er weer! We hebben al meer dan twintig standjes van de week besproken, waarbij de een wat ingewikkelder was dan de andere. Deze week gaan we terug naar de basis, het “standaard” standje: De missionaris. ‘Die ken ik wel’ horen we je al denken, toch bespreken we een aantal spannende variaties en tips, waar jullie waarschijnlijk nog niet eerder aan gedacht hebben.

Het Standje

Eigenlijk hoeven we het niet uit te leggen, maar de vrouw gaat op haar rug liggen met haar benen gestrekt en een beetje uit elkaar. Vervolgens gaat de man tussen haar benen, met zijn buik op haar buik liggen. Op dit moment kan hij haar penetreren en haar tegelijkertijd aankijken. Het lekkere aan de missionaris is, dat je elkaar lekker kunt zoenen. Daarbij kan de vrouw de ban strelen of knijpen op zijn rug en billen. De vrouw kan ook proberen haar bekken iets op te tillen, zodat de penetratie nog dieper is.

De Missionaris met Sextoys

Zoals we al zeiden heeft de man tijdens het missionaris standje de dominante rol. Om het nog wat dominanter te maken, kunnen jullie een bed bondageset gebruiken. Op deze manier ligt de vrouw in een perfecte positie voor de missionaris. Vrouwen niet getreurd; jullie kunnen de bed bondageset natuurlijk ook gebruiken bij bijvoorbeeld de Rijder.

Omdat bij dit standje de g-spot van de vrouw intens gestimuleerd wordt. Mag de P-Spot van de man eigenlijk niet overgeslagen worden. Met de We-Vibe Vector, wordt de p-spot van de man gestimuleerd en kan de vrouw met haar telefoon de stimulatie bepalen. Natuurlijk adviseren we ook bij dit standje een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Gerelateerde producten:

Willie Bed Bondageset
We-Vibe Vector
Willie Toys Glijmiddel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *