Ontdekken

Samen masturberen? 7 Tips voor de beste duomasturbatie

Als je masturberen opzoekt in het woordenboek, staat bij de betekenis: “zelfbevrediging of soloseks”. Toch hoeft masturberen niet altijd om soloseks te gaan. Samen masturberen is namelijk óók een manier om jezelf te bevredigen. En bovendien opwindend voor jullie allebei. Deze 7 tips helpen je op weg naar de beste duomasturbatie. 

Tip #1: Tijdens het voorspel

Het voorspel is een belangrijk onderdeel van het seksueel samenzijn. Maar dit hoeft niet te betekenen dat je hierbij altijd je partner moet bevredigen.  Jezelf bevredigen terwijl je partner toekijkt én (tegelijk) andersom, is ook heel opwindend. Misschien steek je er zelfs nog iets van op! Natuurlijk kun je elkaar tijdens het masturberen wel zoenen en strelen (je hebt nog altijd een hand vrij, toch?), zodat het niet helemaal ‘samen solo’ voelt. Dit kun je doen als spannend voorspel en vervolgens overgaan op andere handelingen, maar je kunt jezelf (en indirect elkaar) natuurlijk ook op deze manier tot een hoogtepunt brengen.

Tip #2: In een andere kamer

Misschien nog wel spannender dan bij elkaar toekijken in dezelfde ruimte, is het allebei in een andere kamer doen. Maar dan wel in hetzelfde huis. Elkaar niet kunnen zien, maar wel horen, zet je zintuigen op scherp. Bovendien wekt het misschien zelfs de sexy illusie dat jullie stiekem iets voor jezelf doen, terwijl je de ander afluistert. Deze werkt het best als de kamers zich wel dicht bij elkaar bevinden en de deuren (al dan niet op een kiertje) openstaan. Of je moet dusdanig veel geluid maken dat je partner je aan de andere kant van het huis nog kunt horen. Ook goed! Wie slaakt als eerste een kreet van orgasme?

Tip #3: Om en om

Samen masturberen hoeft niet te betekenen dat het gelijktijdig moet. Het is heel opwindend om je partner te zien masturberen, terwijl je jezelf niet kunt of mag aanraken. Of om zelf te masturberen, terwijl je weet dat je bekeken wordt… Je kunt de rollen omdraaien als een van jullie een orgasme heeft bereikt, maar je kunt ook afspreken het samen af te maken. Eventueel later, als je op het moment van duomasturberen niet allebei thuis bent… De ervaring leert trouwens dat de partner die als tweede start met masturberen een stuk sneller klaarkomt dan de partner die is begonnen. Handjes omhoog (als die niet stiekem al in je broek zaten) als je vanavond met eigen ogen wil zien of dit klopt.

Tip #4: Ieder een eigen sextoy

Bij de vorige tips hebben we een beetje in het midden gelaten op welke manier jullie jezelf bevredigen. Misschien was dat al met een speeltje, maar zo niet: ook dat is absoluut het proberen waard. Vingers kunnen immers niet trillen zoals een vibrator dat kan of hebben geen nopjes die voor extra sensatie zorgen, zoals een masturbator wel heeft. 

Tip #5: Op afstand: videobellen

We lieten al een beetje doorschemeren dat je niet bij elkaar hoeft te zijn om samen te masturberen. Zet je telefoon op een tactische plek, zodat je precies in beeld hebt wat je wil laten zien en laat je partner hetzelfde doen. Dit kan als je oortjes hebt ook heel goed stiekem op een openbare plek, zoals een toilet. Wie zegt dat je in dezelfde ruimte moet zijn om het warm te krijgen van elkaar?

Tip #6: Varieer met standjes

Grote kans dat je al snel masturbeert zoals je dat altijd doet. Niets mis mee, maar voor de afwisseling en spanning is het leuk om te variëren met standjes. Probeer bijvoorbeeld De Helpende Hand (links op de afbeelding). Hierbij lig je in elkaar verstrengeld, zodat je elkaar toch voelt. In dit standje kun je je vrije hand gebruiken om je partners erogene zones te strelen. Ook leuk: “lik sync”, oftewel spiegelen (rechts op de afbeelding). Hierbij stimuleer je jezelf zoals je partner dat doet. (In dit geval ook met dezelfde toy: de Pleasurelab Moonshake. Met de verschillende opzetstukken is deze toy voor iedereen te gebruiken én kun je er op verschillende manieren van genieten.)

Tip #7: Op afstand – de 2.0 versie

Volgens de definitie van het woordenboek voldoet het misschien niet helemaal aan de eisen voor masturberen, maar we willen je deze tip niet onthouden. Daarvoor is-ie toch te leuk. Helemaal als je (langere tijd) niet bij elkaar in de buurt bent. Met sommige sextoys met app kun je namelijk de sextoy van je partner bedienen, ook al zit hij of zij aan de andere kant van de wereld. Deze tip is dan ook uitstekend te combineren met de vorige tip(s). 

Heb jij een van bovenstaande tips al uitgeprobeerd? Heb je een idee welke je gaat uitproberen of heb je aanvulingen? Laat het ons vooral weten via een DM op ons Instagramkanaal! En vergeet er vooral niet van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *