Ontdekken

Dít is het Perfecte Cadeau voor Lovers

Als je van avontuur, spanning en variatie houdt, is dit het ideale cadeau. De Willie Erotische Adventskalender nr. 2 is niet alleen leuk om te geven als uniek Kerstcadeau, maar ook tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bruiloft! In tegenstelling tot onze eerste Adventskalender is de nieuwe kalender voornamelijk gericht op koppels.

Willie Pleasure App

Buiten het feit dat de nieuwe Adventskalender er gezellig uit ziet én over fantastische toys beschikt, is er een speciale bijbehorende Adventskalender App, de Willie Pleasure App! Via de bijgeleverde folder is de App gemakkelijk te downloaden door middel van een QR-code.

Maar wat is er nu zo leuk aan deze App? Dat leggen wij je graag uit! Voor ieder speeltje in de Adventskalender zijn er in deze App speciale aanbieding en tips verkrijgbaar. Wanneer je het vakje opzoekt welke jij hebt geopend, krijg je eerst een korte video te zien over het artikel (pak dus eerst het vakje uit als je spoilers wilt voorkomen 😉). Per speeltje ontvang je ook informatie wat je allemaal met de toy kunt doen en met welke andere vakjes de toys in combinatie gebruikt kan worden. Hoe handig en leuk is dat?

Benieuwd je wat je kan verwachten van de toys in de Adventskalender? Wij hebben vast drie vakjes geopend die wij graag voor je toelichten!

Vakje 1: Een Speciale Luchtdruk Vibrator

Wie wil dat nou niet? Een Satisfyer op pocket formaat, waardoor je deze overal mee naar toe kan nemen! De Satisfyer is een luchtdruk vibrator gericht op de stimulatie van de clitoris. De clitoris wordt met de Satisfyer gestimuleerd door luchtdruk pulsaties

Vakje 8: Koppeltoy

Deze koppeltoy kan samen en alleen worden gebruikt. Dankzij het dunne en comfortabele design kan je deze vibrator ook tijdens de seks inhouden, zonder dat deze in de weg zit. Zo wordt tijdens penetratie zowel de penis als de clitoris extra gestimuleerd. Dat lijkt ons een win-win situatie!

Vakje 9: Stalen Buttplug

Wat zo fijn is aan een stalen buttplug is dat deze onder warm water gehouden kan worden voordat deze wordt ingebracht, zo voelt het nóg lekkerder aan. Een leuk detail aan deze Buttplug in het diamantje bovenop. Vergeet bij een Buttplug nooit extra veel glijmiddel te gebruiken!

Willie Adventskalender nr. 2 Winnen

Ben jij nou benieuwd geworden naar alle overige vakjes van de Adventskalender? Vanaf donderdag kan je kans maken op een gratis Willie Erotische adventskalender. Wat je daarvoor moet doet? Like en comment onze de winactiepost op de Willie Instagram en afwachten maar! Geen zin om te wachten? Je kan de Adventskalender natuurlijk ook bestellen op Willie.nl! Vandaag bestelt, morgen discreet in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *