Standje van de Week

Standje van de Week: Vastgebonden

Heb jij ook wel eens dat gevoel dat je zo gek op je partner bent, dat je hem of haar het liefst aan het bed zou willen vastbinden? Gewoon omdat je dan zeker weet dat je partner voor altijd bij je blijft. Als je daar wel eens over na hebt gedacht, is het standje van deze week een absolute aanrader. Het standje van deze week is namelijk: Vastgebonden.

Het Standje

Het standje vastgebonden kan je op verschillende manieren uitvoeren. Belangrijkste voorwaarde is dat je partner vastgebonden is. Of dit nu met een touw, een bed bondage set of een harnas is. Als je partner vastgebonden is heb je hem of haar volledig in je macht. Vervolgens kan je ervoor kiezen om je partner te “spanken” met bijvoorbeeld een zweep, maar je kan hem of haar ook bevredigen bij erogene zones. Het voordeel hiervan is, dat jij precies bepaalt wat je doet. Belangrijke tip die we willen meegeven: Spreek een codewoord af voor het geval je partner echt heel graag losgemaakt wil worden.

Vastgebonden met Toys

Bij het standje vastgebonden heb je, zoals je hebt gelezen, dus hulpmiddelen nodig. Nou kan je hierbij kiezen voor verschillende opties. Allereerst kan je kiezen voor een bed bondageset, waarmee je je partner aan het bed vast kan maken zonder dat je hier haken en schroeven voor nodig hebt. Hoef je het niet persé aan je bed te verbinden, dan kunnen jullie ook kiezen voor een fantasie harnas. Waar je partner dan ook is, hij of zij kan geen kant op. Mocht je er een heel bondagespel van willen maken, dan is de Willie bondageset een echte aanrader. Hiermee kan je niet alleen je partner vastbinden, maar ook nog teasen met behulp van bijvoorbeeld een zweep. Waar je ook voor kiest, blijf altijd respectvol naar je partner toe. Enjoy!

Gerelateerde producten:

Willie Bed Bondageset
Fantasie Harnas
Willie Bondageset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *