De verschillen tussen de We-Vibe 4 plus en de We-Vibe Sync

Binnen het exclusieve segment van het brede aanbod seksspeeltjes neemt We-Vibe een grote positie in. En dat is niet voor niets. Het luxueuze sextoymerk biedt ’s werelds beste en populairste partnervibrator: de We-Vibe Sync. Dat is de opvolger van de We-Vibe 4 plus die niet meer te bestellen is. Met de Sync kan je alles wat ook mogelijk was met de 4 plus, maar dan nog beter en hij biedt meer interessante features.

Hoe werkt de We-Vibe?

De We-Vibe Sync is, net als zijn voorganger 4 plus, de ultieme partnervibrator. Tijdens de seks draagt zij de toy in de vagina zodat de vibraties voor beiden intens voelbaar zijn als hij haar penetreert. Door zijn vorm stimuleert hij bij haar de clitoris en g-spot tegelijkertijd. Vanwege de verstelbaarheid van de vibrator, biedt hij een pasvorm op maat voor ieder lichaam. Bijzonder genoeg hoort er een app bij die je kan installeren op je smartphone. Daarmee is de We-Vibe op afstand bedienbaar vanuit de hele wereld. Uiteraard zit er ook een gewone afstandsbediening bij.

We-Vibe Sync vs. We-Vibe 4 plus 

De We-Vibe Sync is in meerdere opzichten een verbetering van de We-Vibe 4 plus:

 • Intensere trilling
  De Sync is voorzien van verbeterde technieken die nog intensere trillingen mogelijk maken.
 • In vorm verstelbaar
  De We-Vibe Sync is in vorm verstelbaar en houdt deze vorm ook vast. Op deze manier is de vibrator optimaal te vormen naar ieders persoonlijke voorkeuren.
 • We-Connect app is uitgebreid met touch mode
  De bijbehorende app is uitgebreid met touch mode. Daarmee kan je de Sync bedienen door met je vingers over het scherm te swipen. Hierdoor kan de vrouw nog beter en directer gestimuleerd worden.
 • Speciale Beat Mode
  Met de speciale beat mode kan je je eigen vibratiepatroon maken op basis van je favoriete muziek. Jullie favoriete nummer zal nooit meer hetzelfde zijn na het gebruiken van deze nieuwe feature. 
 • Nieuwe kleur
  Tenslotte is de We-Vibe Sync verkrijgbaar in een nieuwe, en voor We-Vibe, unieke kleur. De chique aqua kleur is verfijnd en straalt kalmte en rust uit. Op deze manier kan je volledig ontspannen tot de heerlijkste hoogtepunten komen! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *