3 stappen om je geliefde optimaal te verleiden

In ons drukke bestaan is het belangrijk om af en toe echt even de tijd te nemen voor elkaar. Zonder haast, even helemaal opgaan in een opwindend avontuur waarin haar genot centraal staat. Dat kan in drie eenvoudige stappen. Verleid je geliefde door te strelen met een kietelaar, masseer haar daarna totdat ze geheel ontspannen is en klaar voor de ultieme stimulatie.

Stap 1: Strelen en kietelen

Kietelaars zijn perfecte voorspelhulpjes. Je kan ze al gebruiken terwijl de kleren nog aan zijn, in de hals bijvoorbeeld. Het lokt ook gegarandeerd een reactie uit, dus je zit meteen in de verleidingssfeer. Gaandeweg is het de bedoeling dat er steeds meer kleren uitgaan, zodat er meer gestreeld en gekieteld kan worden. Als zij bijna naakt is, is het tijd voor de volgende stap.

Stap 2: Masseren

Een geslaagde erotische massage vereist enige voorbereiding. Eerst creëer je de juiste sfeer door de slaapkamer vol te zetten met massagekaarsen en de kachel aan te zetten. Ook is het belangrijk om goede massageolie klaar te hebben staan. Als dat allemaal geregeld is, verras je haar met jouw massagehanden. Besteed vooral aandacht aan de erogene zones en vraag je geliefde gerust tijdens de massage wat ze het lekkerst vindt.  

Stap 3: Ultieme stimulatie

Als ze duidelijk zichtbaar opgewonden begint te raken, is het tijd voor stimulatie van de clitoris. Het is een echte aanrader om daarbij gebruik te maken van wat extra’s, zoals bijvoorbeeld de toys in de Eindeloze Verleiding Kit. Die bestaat uit een vibrerende bullet, drie sleeves die je over je vinger kan trekken en twee sleeves inclusief ring voor extra variatiemogelijkheden. Deze week is de Kit te koop met 60% korting, dus sla je slag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *