4 tips voor een spannend restaurantdiner

Uit eten gaan met je partner of lover is altijd een goed idee. Maar hebben jullie weleens overwogen om dat restaurantbezoekje heel opwindend te maken? Zonder dat iemand iets doorheeft? Probeer dan onderstaande vier tips uit en verander jullie volgend restaurantetentje in een spannend uitje.

Voetjevrijen onder de tafel

Een bekende en veelgebruikte manier is het voetjevrijen. Zeker in het geval van een tafel waar een kleed overheen hangt, is dat de perfecte manier om elkaar ongezien op te winden. Hoe hoger je gaat met de voet, hoe spannender het wordt!

Samen een toilethokje induiken

Voor de echt avontuurlijke stellen is samen een toilethokje induiken het opwindendste wat je kunt doen tijdens een restaurantbezoek. Om ervoor te zorgen dat niemand je doorheeft, stuurt de één een berichtje naar de ander als de kust veilig is. Deze tip is vooral bedoeld voor etentjes in een groter gezelschap. Dan ontstaat er namelijk geen lege tafel als jullie samen in dat toilethokje zitten.

Een vibrerend eitje indoen

Vibrerende eitjes zijn perfect voor sexy fun aan tafel. Doe ze thuis in voor het weggaan en laat de ander in het restaurant de trilsterkte van het eitje reguleren met behulp van een draadloze afstandsbediening. Als de stimulatie goed wordt opgebouwd, kan een echt hoogtepunt gecreëerd worden!

Een vibrerend slipje aandoen

Een leuke variant op het trillend eitje is het vibrerend slipje. Daar zit een houdertje in met een bullet die op afstand bediend kan worden met een draadloze afstandsbediening. Het kopje van de bullet heeft een geribbelde structuur voor een extra intense stimulatie. Het trillend slipje is dus een echte garantie voor een heet restaurantbezoekje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *