3 Tips voor een Fifty Shades thuiservaring

Deze maand was het dan eindelijk zover voor iedereen die reikhalzend uit heeft gekeken naar de nieuwe bioscoopfilm Fifty Shades Darker. Het tweede deel van de populaire Fifty Shades trilogie kwam uit op 9 februari en toont het vervolg van de kinky relatie tussen Christian Grey en Anastasia Steele. Dankzij het succes van Fifty Shades zijn veel mensen in hun eigen seksleven ook gaan experimenteren met een dominante en onderdanige rol. De vraag naar BDSM items is daardoor flink gestegen. Hebben jij en je partner of lover ook interesse gekregen in bondage? Met onderstaande items halen jullie een echte Fifty Shades-ervaring in huis.

Blinddoek

Een echte must-have bij een kinky avontuur is de blinddoek voor degene die de onderdanige rol inneemt. Het lijkt een saaie of simpele tip, maar door het dragen van een blinddoek seksuele prikkelingen veel intenser ervaren. Door het ontnemen van het zicht, kunnen prikkelingen ook onverwachter worden gegeven.

Set met boeien

Vastbinden is een belangrijk onderdeel in elk bondage-avontuur waarin totale overgave vereist is. Met een set van hand- en enkelboeien is dit heel eenvoudig te realiseren. Omdat de set onder het matras door te bevestigen is, zijn schroeven of haken niet nodig. Hierdoor kun je sneller beginnen en houd je de muren mooi glad.

Flogger

Uiteraard kan een flogger, oftewel een zweepje met lange dunne strengen, niet ontbreken in een kinky setting. Met zo’n flogger kun je de onderdanige partner op verschillende manier prikkelen. Hard of zacht, met een flogger is het mogelijk. Het vereist wel een speciale techniek om daarmee aan de slag te gaan, maar een beetje oefening baart kunst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *